Tales & Spirits

image

Een romantisch, knus, weggestopt klein tentje. Verborgen middenin de stad. Ideaal voor een first date, een cocktail en een klein hapje. Je kunt hier de hele avond blijven hangen en heerlijk eten maar je kunt hier ook (how dendy) een tafeltje voor 2 reserveren om 01.30 uur s’ nachts en nog even een cocktailtje drinken.
image_2

Tales & Spirits stond al heel lang op mijn verlanglijstje maar elke keer als ik wilde reserveren zaten ze al vol. Dit komt omdat het een piepklein tentje is én heel populair. Dus wil je hier op vrijdag eten dan maandag of dinsdag vast reserveren!

Ze hebben een leuke wisselende menukaart met allemaal kleine gerechtjes. Van steak tartare tot truffel risotto, krab, tempura en pannenkoekjes met eend. Ze hebben een waslijst aan cocktails de een nog lekkerder dan de ander. Onze favoriet? De ‘Little miss troubles’ (what’s in the name) en ‘The girl next door’. Zeker niet goedkoop maar heel erg lekker.

image_5

Tales is een mix tussen een bruine kroeg en een chique Engelse cocktailbar. De heren in de bediening spreken allemaal flawless English en zien er netjes uit. Ze weten wat ze doen en maken je op een Engelse manier echt het hof. Bij de cocktails serveren ze Emping met huisgemaakte abrikozen gember chutney (lekker!) en je krijgt er telkens een glaasje spa blauw bij. Het moet wel chique blijven was het antwoord van onze bartender.

image_3

Met je bff een hele avond drankjes drinken en bijkletsen? Of met je lover quality timen bij kaarslicht? Tales & Spirits is een aanrader!
image_1

image_6

image_7

image_4