Best Beachclubs Bloemendaal

Dagje strand? Geen zin in Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort? Zoek dan een lekker plekje in het hippe en gezellige Bloemendaal. Vanuit Amsterdam is het praktisch om de hoek en er zitten veel vette beach clubs. Dit zijn mijn favo beachclubs van Bloemendaal.
Best Beachclubs Bloemendaal

Best beachclubs Bloemendaal

Rapa Nui

Rapa Nui zit vol kleur, heeft een heerlijke keuken, de muziek is top én je kunt hier surfles nemen. Elk seizoen worden er andere specials en gerechten op de kaart gezet en er is elke week een weekspecial. Mocht je willen trouwen? Kan hier ook gewoon. Dat is wat ik zelf zo leuk vind aan Rapa Nui, is dat ze altijd hun uiterste best voor je doen en het je echt zo goed mogelijk naar de zin proberen te maken. Een broodje zonder dit of juist met dat? Er wordt direct  gekeken of het geregeld kan worden.
Best Beachclubs Bloemendaal

San Blas

San Blas is toch eigenlijk wel mijn favoriet. Dit is het duurzaamste paviljoen van Bloemendaal en is het hele jaar door open. De naam San Blas komt trouwens uit Panama. Voor de Caribische kust liggen namelijk de San Blas-Eilanden. Er is één eiland voor elke dag van het jaar. Hoe leuk is dat? Het hele interieur is geïnspireerd op San Blas dus vrolijk, kleurrijk en laidback. Het personeel is enorm vriendelijk en ze hebben veel echt lekkere zitplekken. Leuk detail; de prachtige foto’s die boven de bar hangen zijn zelf gemaakt door de eigenaren.
Best Beachclubs Bloemendaal

Woodstock

Woodstock heeft het echt allemaal. Een beach club waar je de hele dag door kunt chillen, eten, drinken en kiten. Maar Woodstock staat ook zeker bekend om de vette feesten die hier worden gegeven. De hippie vibe die hier hangt is heel erg relaxed en zodra ik het paviljoen zie liggen krijg ik al zin in een drankje en een dansje.
Best Beachclubs Bloemendaal

Meer dagjes weg naar het strand? Check hier de beste beach clubs van Zandvoort, Noordwijk en Scheveningen.