10x nieuwe hotspots in Amsterdam

In Amsterdam lijkt er elke dag wel een nieuwe hotspot te openen en is het eigenlijk niet bij te houden waar je nú weer moet gaan eten. Vaak als we ‘spontaan’ even een hapje willen eten en ik zin heb in ‘iets nieuws’ kom ik niet zo snel op één van die nieuwe hotspots in Amsterdam waar ik toch zo graag nog naartoe wilde. Vandaar dat ik deze lijst maakte zodat ik mijn 10x nieuwe hotspots in Amsterdam lijstje er ten alle tijden bij kan pakken! Handig 😉

10x nieuwe hotspots in Amsterdam
10x nieuwe hotspots in Amsterdam

Mesiba
Mesiba is het Hebreeuwse woord voor ‘feestje’ en alleen daarom zou ik er al een keer willen eten. Maar Mesiba staat vooral hoog op mijn ‘to go’ list omdat echt íedereen hier lyrisch over is. Mesiba serveert moderne Mediterraanse specialiteiten die je met elkaar deelt. Een beetje een hype tegenwoordig want de Israëlische hotspots zitten werkelijk waar door heel de stad. Dus ik ben hier heel benieuwd naar!

Moos
Moos, op het hoekje tegenover mijn favo hapjesbar Compartir is nu al een aanwinst voor de buurt. Broertje van Ari, Bukowski en Bar Bonnie kan dit enkel en alleen heel veel goeds betekenen. Ontbijt, lunch, diner en borrel Moos is de hele dag open, en de hele dag is het feest!

Mi Ami
Felle kleuren, cocktails en pinxtos. Dé nieuwste hotspot van Amsterdam West zit op de Jan van Galenstraat en is er helemaal klaar voor! Een kwartet horecatijgers zette dit concept in no time neer en openen elke dag vol enthousiasme om 11 uur hun deuren. De kleine Spaanse hapjes bestaan uit traditionele smaken en producten maar altijd met een stoere Mi Ami twist.

Yuzu Dining
Yuzu is in Den Haag, mijn hometown een begrip als het gaat om Japans eten. Hun restaurant aan de Bierkade zit altijd vol en iedereen eet er graag. Dat zal in Amsterdam straks aan de Kerkstraat vast niet anders zijn. Welcome in Amsterdam Yuzu!!

Cape Town Social Club
South African dining experience coming to Amsterdam soon… To be continued.

Secret Garden
Hier moet je echt geweest zijn. Wat een niet normaal vette tent. Cocktails, een klein hapje of uitgebreid dineren en nog een dansje. Alles kan hier en in een ambiance, echt next level cool.

Cafe Wolf
Bakkerij Wolf in de Wolvenstraat in Amsterdam heeft sinds kort een café geopend ernaast. Nu kan je dus ook daar op locatie genieten van de aller lekkerste amandelcroissants. Maar lunchen kan er ook en ze draaien zelfs bijna dagelijks een fancy diner.

Sins of Sal
Niet normaal lekker en bijzonder gegeten hier. Echt een mega tip! Stoere tent, weinig plek, extreem lekker en bijzonder eten en goede cocktails. Reserveren is wel een must, maar als het mogelijk is maken ze direct een plekje voor je vrij!

Kikkie van de Prinsensluis
Kikkie Amsterdam is nieuw, hot, happening en stiekem nog een beetje voor ‘the happy few’ nog niet mega populair dus. En dat zijn vind ik altijd de leukste plekken. Daar waar je eet voordat tout Amsterdam er rijden dik voor de deur ligt.

Nela
‘Live fire Cooking’ in de mix met een waanzinnig interieur, middenin het chique Zuid en met bekende chefs achter het fornuis dan heb je een hit te pakken. En dat klopt. Nela is hot & happening en pas recentelijk geopend dus zet ‘m op je lijst!

10x nieuwe hotspots in Amsterdam wordt elke maand aangepast / bijgevuld dus blijf ‘m checken!

Photocredits: @Mi Ami