Mijn favo hotspots van dit moment

Ik krijg dagelijks de vraag of ik nog een leuk tentje weet in Amsterdam. Datenight met je lief, borrelen en bijkletsen met vriendinnen of met die leuke collega een avondje op stap. Ik vind het dan altijd best lastig om zo even wat toppers uit mijn mouw te schudden dus ik dacht ik ga een lijstje met mijn favo hotspots van dit moment delen. Gewoon een stuk of 10 toppers die je altijd in kunt zetten en altijd goed en gezellig zijn. Hier komen ze;

Mijn favo hotspots van dit moment
Mijn favo hotspots van dit moment

Mijn top 10 favo hotspots van dit moment wisselen eigenlijk nauwelijks. Wel is soms de één meer favoriet dan de ander maar in principe zijn dit mijn forever go to’s dus weinig wisseling van de wacht. Mijn favo hotspots van dit moment zijn:

Clos Amsterdam
Mijn favo hotspots van dit moment

Zoldering

Cafe Cliche
Mijn favo hotspots van dit moment

Compartir

Cantine du Caron
Mijn favo hotspots van dit moment

Sjefietsje

Gertrude

BAUT

Wijmpje Beukers

Ceccioni’s