Secret Garden

Het gloednieuwe Secret Garden opende haar deuren vorige week aan de Reguliersdwarsstraat, met een prachtige verstopte binnentuin aan de achterzijde. Of het eten er lekker is; geen idee. Maar als je indruk wil maken is dit zeker the place to be.

Secret Garden de knapste hotspot van Amsterdam centrum
Secret Garden

Het monumentale pand waar vroeger Roses Cantina zat is van binnen en van buiten volledig gerenoveerd en werkelijk waar er valt niets meer te herkennen vanuit de Roses tijd. Architect Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder meer het werk voor het amazing Lolo Amsterdam heeft zichzelf overtroffen. Wat is dit een vette hotspot, niet normaal!

Jungle Vibes
Secret Garden

Het entree aan de Reguliers is vakkundig afgeschermd door een hoge groene heg waar de Secret Garden experience meteen al begint. Wanneer je door de donkere gordijnen het restaurant binnen komt waan je je direct in een andere wereld. Jungle vibes, met overal planten aan het plafond, heel veel groen, panterprint, hysterische barkrukken met velours bloemen en franjes echt I LOVE IT. Als je indruk wil maken dan zit je hier meer dan goed.

Secret Gardens secret garden
Secret Garden

Wij deden een drankje aan de bar meteen rechts. Met uitzicht over het restaurant. Als je dan doorloopt komt je langs nog een cocktailbar en dan in een waanzinnige monumentale tuin. Niet normaal hoe gaaf dit gedaan is. Je vergeet gewoon even helemaal dat je gewoon in Amsterdam bent. Als hier ‘s avonds na het eten ook nog een dj komt en wordt gedanst zoals bij de Chin Chin Club is het echt my new fav spot in town.

Japan goes Peru for dinner
Secret Garden

De keuken wordt geleid door chef-kok Jeroen Romanesko, voorheen werkzaam bij onder meer sterrenrestaurant Lucas Rive. Het menu van Secret Garden is samengesteld vanuit de Nikkei Cuisine (een mix tussen de Japanse en Peruviaanse keuken). Deze fusion stijl wordt in shared dining vorm geserveerd. Denk aan Peruviaanse ceviche tot Wagyu steak van de Robata grill. Wij hebben hier niet gegeten, alleen een cocktail gedronken aan de bar maar vrienden zijn hier wel al geweest. Hun review was middelmatig, helaas. De ambiance scoort natuurlijk 10/10 maar het eten vonden ze ‘mwah’ en heel overpriced. Dit kan je natuurlijk wel verwachten bij zo’n tent maar ik moet het eerst zelf testen en meemaken voor ik hier een zinnig woord over kan zeggen. Maar wordt vervolgd! Wat ik wel al kan zeggen is dat als je indruk wil maken, je bday wil vieren of mensen over hebt uit het buitenland dit zéker de plek is waar je moet gaan eten!

Photocredits: Rinze Vegelien