The Fix

Op de Valkenburgerstraat, net op dat stukje waar je eigenlijk niets te zoeken hebt en waar ook niks zit, zit sinds kort in het Eco Mama hotel The Fix. Officieel het het The Fix by Maiden, maar in de volksmond wordt het vooral The Fix genoemd. The Fix is een stoere, urban hotspot met een creatieve vibe waar je knetter goede koffie kunt drinken en waar ze het principe bagels heel goed snappen. What’s not to like?
The Fix

Urban Cool

The Fix by Maiden is een zaak waar locals en toeristen samen komen op een relaxte manier en waar niemand last heeft van elkaar. Een tikkeltje urban cool, maar vooral no nonsense. Doordat The Fix aan het Eco Mama hotel zit zijn ze erg sustainable, kopen producten vooral lokaal in en is alles zoveel mogelijk biologisch. De gasten van het Eco Mama hotel kiezen vaak heel bewust voor dit hotel en dat zorgt voor een leuke en bijzondere mix aan publiek.
The Fix

Goede koffie en bagels bij The Fix

Bij The Fix kan je zeker terecht voor je soms zo nodige cafeïne fix want ze zetten hier goede koffie en hebben alle soorten melk die je je maar wensen kunt. Tevens snappen ze hoe je een matcha latte moet maken en dat is best bijzonder, want dit gaat eigenlijk bijna altijd wel fout. Naast bagels met creamcheese, tonijn, avocado, tomaat, kaas en andere toppings hebben ze ook verschillende bowls op het menu staan dus hier ontbijten of lunchen is zeker geen straf.
The Fix

Het Eco Mama hotel is trouwens een super tof en sustainable hotel. Wil je daar meer over weten of hier wellicht een keertje overnachten check dan de website hier. Ken je trouwens Roootin al? Dat nieuwe leuke tentje op de Linnaeusstraat? En wist je dat Het Ijscuypje op de Wibautstraat opent?