Sfeervol loungen in het Waldorf Astoria Amsterdam

‘Meet Me At The Peacock After 9’ Peacock Alley van Waldorf Astoria Amsterdam wordt ’s avonds na negenen omgetoverd tot de After 9 Lounge. Een sfeervolle plek om later op de avond af te spreken voor een hapje of glaasje bubbels. Je kunt dus sfeervol loungen in het Waldorf Astoria Amsterdam voordat je gaat eten of een afzakkertje nemen hier na een geslaagde datenight.
Sfeervol loungen in het Waldorf Astoria Amsterdam

Sfeervol loungen in het Waldorf Astoria Amsterdam

‘Meet Me at the Peacock After 9’ is de variant op het bekende ‘Meet me at the Clock’, waarmee de klok wordt aangeduid in de Peacock Alley van het Waldorf Astoria in New York. De historische klok uit 1893 is sinds 1931 een prominente blikvanger in het eveneens beroemde hotel in the city of dreams. Het was bedoelt als decoratieve tijdsindicator, maar al snel kreeg het opvallende uurwerk geleidelijk aan de functie van ontmoetingsplek en groeide tot op de dag van vandaag uit tot dé plek om af te spreken. ‘Meet Me At The Clock’ werd een gevleugelde uitdrukking en behoefde geen verdere uitleg over de locatie. Oretty cool, right!?

Ben je op zoek naar een stijlvolle plek voor een laat drankje of een afzakkertje, dan weet je vanaf nu waar je moet zijn. Hoe laat? After nine. Meer zin in een afternoon tea, ook daarvoor moet je bij het Waldorf zijn, maar daarover later meer.

Klik hier voor meer datenight inspiratie.
Ergens nog een cocktailtje drinken? Ga dan naar deze geweldige rooftop lounge Juniper & Kin.