Juniper & Kin

In het gloednieuwe, super groene en niet normaal knappe Hotel QO Amsterdam zit naast restaurant Persijn op de bovenste verdieping cocktailbar en restaurant Juniper & Kin. En dat is denk ik één van de coolste plekken voor een cocktail.
Juniper & Kin

Datenight bij Juniper & Kin

Toen Hotel QO Amsterdam nét open was hebben we met z’n drieën bij QO geslapen. Rond zes uur gingen we met Yuki borrelen en eten bij Persijn en toen zij in bed lag namen wij de lift naar de 21ste verdieping. Daar konden we buiten op het dakterras bij Juniper & Kin borrelen en cocktails drinken en toen het wat frisser werd kregen we een prachtige velours bank met uitzicht over heel Amsterdam toegewezen. Dát is pas een datenight!
Juniper & Kin

Eten bij Juniper & Kin

Juniper & Kin serveert eerlijke gerechten, op bijzondere wijze klaargemaakt: alle gerechten worden namelijk tot maximaal 41 graden Celsius bereid, zodat je de smaken zo puur mogelijk beleeft. En ook hier werken ze met de verse ingrediënten die ze uit eigen kas halen. Wij hadden een zes gangen menu met allerlei bijzondere gerechten en hapjes en ik ging helemaal los op de alcoholvrije cocktails.
Juniper & Kin

De coolste cocktailbar van Amsterdam is Juniper & Kin

Met een waanzinnig uitzicht over de hele stad, overal gouden en koperen accenten, velours banken en stoelen, prachtige planten en bomen, een mooie vleugel en leuke muziek is Juniper & Kin denk ik wel de knapste, coolste en meest bijzondere cocktailbar van dit moment. Maar niet alleen de ambiance is helemaal te gaaf, ook de cocktails zijn super bijzonder. Ik dronk het ene na het andere alcoholvrije kunstwerkje en geen drankje was saai of smakeloos. Wil jij op een echt spectaculaire plek met je lover een cocktailtje drinken? Dan is Juniper & Kin echt the place to be. Leuk weetje: Juniper & Kin dankt zijn naam aan de jeneverbes, het hoofdingrediënt van de typisch Hollandse jenever en een essentieel element in veel van de cocktails op het menu.
Juniper & Kin

Juniper & Kin is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur op de 21e verdieping van Hotel QO Amsterdam. Meer weten? Klik hier voor de website. Benieuwd naar de reviews over Hotel QO Amsterdam of Persijn?