Nine Bar

Ik heb zo’n leuke ontdekking gedaan in Rotterdam en ik kan niet wachten tot ik dit plekje met jullie kan delen! Nine Bar is echt een van de fijnste koffie tentjes ever. Maar hier kan je niet alleen geweldige koffie drinken, ze hebben ook heerlijke taartjes en sandwiches. Oh en alsof dat niet genoeg is; ze hebben een zonnig terras. Like!
Nine Bar

Espresso zet je met Nine Bar

De naam Nine Bar is een referentie naar de allerbeste espresso die wordt gemaakt met een druk van 9 bar. Hoppa, steek die kennis maar vast in je zak! Nine Bar heeft enorme ramen waardoor de ruimte heel erg licht is. Ideaal voor als ik even relaxed wakker wil worden achter mijn laptop met een goede sloot koffie. In combinatie met de witte muren en grijze accenten is Nine Bar voor mij de ideale wake up hotspot.
Nine Bar

Cheesecake en koffie van Nine Bar

Naast de reguliere bakkies pleur hebben ze hier ook een rits aan speciale brouwsels. Maar de espresso hier is echt to die for. Exact zoals ie moet zijn en dus de perfecte kick starter van je dag. Maar ze hebben hier ook heerlijk romige matcha lattes en als het lekker weer is maken ze hun eigen ice tea. Voor de echte cake lovers onder ons; de cheesecake van Nine Bar is echt heerlijk, hier mag je me s’nachts voor wakker maken!
Nine Bar

Zelf langsgaan? Je kunt Nine Bar vinden op Botersloot 44A in Rotterdam. Check ook even hun Facebookpagina.
Over goede koffie gesproken, ben je trouwens al bij NOC NOC geweest? Check hier alle hotspots in Roffa.