NOC NOC

Not Only Coffee, No Ordinary Coffee bevindt zich in hét koffiekwartier van Rotterdam. Rotterdammers zullen deze buurt ook wel kennen als het Laurenskwartier. Bij NOC NOC kan je terecht voor je dagelijkse kopje koffie (bij mij de soja latte) maar er is meer. Want NOC NOC staat vooral bekend om haar bijzondere soorten koffie. Zo is de ouderwetse en sinds kort weer über hippe filter koffie een regelrechte hit. Maar ook de espresso en koffie gezet van verschillende soorten buitenlandse koffiebonen zijn erg populair. Niet zo van de koffie? Geen paniek. Je kan namelijk ook allerlei andere soorten drankjes en sapjes bestellen.
NOC NOC

Chille sfeer bij NOC NOC

De sfeer binnen bij NOC NOC is heel fijn en uitnodigend. Door de grote ramen is het er licht en fris en doordat het een klein zaakje is, zit je hier heerlijk knus. Het  interieur is stoer, rauw en toch comfortabel en gezellig. Houten tafels, banken en stoelen en verse bloemen op tafel. Het is vrij rustig binnen bij NOC NOC omdat het in Rotterdam ook wel bekend staat als een plekje waar je fijn in alle rust kan werken. Bestel dus een koffie’tje, klap ongegeneerd je laptop open en aan de slag!
NOC NOC
NOC NOC

NOC NOC heeft meer dan alleen goede koffie

Ben je een echte koffie connaisseur bestel dan vooral de filter koffie bij NOC NOC want dit is het summum volgens de koffie kenner. Met de latte art zit het hier trouwens ook wel goed. Trek? De sandwiches zijn hier ook heel goed.
NOC NOC

NOC NOC kan je vinden op de Botersloot nummer 28A.
Meer info? Check dan hier hun Facebook pagina.
Voor alle hotspots in Rotterdam klik hier.