Frank’s Smoke House opent Frank’s Restaurant in Amsterdam Oost

Frank’s Smoke House opent Frank’s Restaurant in Amsterdam Oost! Ik kende Frank’s Smoke House totaal niet tot ik op bijna elke kaart in Amsterdam altijd het beroemde broodje gerookte zalm zag staan met daar achter (van Frank’s Smoke House). Toen ik er een keer naar vroeg bleek dat de rokerij van Frank al meer dan 20 jaar bekend staat als de beste van de beste. Nou steek die maar in je zak Frank!

Frank’s Smoke House restaurant

Frank’s Smoke House zit op de Wittenburgergracht in Amsterdam Oost en slechts een paar deuren verder openen ze hun restaurant, foodbar en café in één. Hier kun je dus je spullen halen, maar ook gezellig opeten. De nieuwe locatie op de Oostenburgervoorstraat 1 is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Geen zin om de deur uit te gaan? Ze hebben ook een webshop, wist je dat?

Franks family

Eigenaar Frank heeft voor zijn nieuwe restaurant zoon Thomas als Chefkok aangesteld en zo blijft het dus echt een gezellig familiebedrijf. 11 juli opende het restaurant officieel maar ik ben er nog niet geweest dus hoe het eruit ziet kan ik jullie helaas nog niet vertellen. Dit weekend met het mooie weer wordt er vast gebbqed dus dan ga ik absoluut langs bij Frank en co voor wat gerookte zalm en andere heerlijkheden!

Voor meer Oost inspiratie moet je sowieso bij My Travel Boektje zijn. Bekijk hier de leukste hotspots van Amsterdam Oost. Oh, en wist je dat Brouwerij Troost binnenkort ook opent in Oostpoort? En dat George Marina half augustus haar deuren opent aan de Amstel?