George Marina

Het populaire George imperium breidt zich uit, en hoé. Amsterdam Oost krijgt een eigen gloednieuwe strandtent aan de Amstel. George Marina in het Amstelkwartier in Amsterdam Oost gaat dé nieuwe zomer hotspot worden, mark my words!

George Marina, luxe strandtent aan de Amstel in Amsterdam

Wie kent George nou niet. Deze luxe Franse bistro’s vestigen zich door de hele stad en zijn overal een succes. Het jongere zusje Georgette in de PC opende dit jaar nog haar deuren en zit elke dag rammend vol. Helaas haalde George in Zandvoort het niet (daar zit nu Bernie’s) maar niet getreurd, ze gaan het nu gewoon weer proberen in eigen stad. Oké, dan wel niet echt op het strand maar wél aan het water en met een gi-gan-tisch terras.

George no.5 verhuisd naar Amsterdam

Ja je hoort het goed, het hele strandconcept George no.5 is ingepakt en klaar om te vertrekken naar Amsterdam. Met dezelfde stijl en klasse als de broertjes en zusjes maar met een relaxte strandvibe openen ze half augustus aan de Amstel hun gloednieuwe strandtent.

Naar het strand in Amsterdam Oost

De Stadshaven Amstelkwartier aan de Amstel is de nieuwe upcoming wijk van Oost. Hier wordt al jaren flink aan de weg getimmerd en met de komst van de nieuwe George kan het niet meer mis gaan. Thuis aan de Amstel blijft natuurlijk een ‘gouwe ouwe’ maar er staat nog meer moois op de planning.
George Marina

Franse bistro aan het water

George is een Franse bistro met verfijnde Franse klassiekers, mooie wijnen en goddelijke seafood platters. De menukaart is overal hetzelfde en dat is fijn. Dan weten we blindelings wat we moeten bestellen en valt het nooit tegen. Van gezonde ontbijtjes, eitjes op z’n Frans, chique burgers, soepen, kreeft, salades en kids burgers iedereen kan bij George Marina en de andere zaken terecht.

Coverfoto via George Marina.
Wil je direct het terras op? Check dan hier de beste terrassen van Amsterdam.