Eerlijk

Eerlijk wil een plek bieden waar kwalitatieve horeca voor een eerlijke prijs met eerlijke en biologische producten gecombineerd wordt met coaching. Dat is nog eens andere koek. Eigenaar Rob is een ervaren coach die mensen helpt met verschillende vragen. Zelf heeft hij hiervoor ruim vier jaar gecoacht bij een groot bedrijf en hij was opzoek naar een manier om coaching toegankelijker en laagdrempeliger te maken. Dit in combinatie met zijn passie voor horeca (hij is een oude hotello) is geresulteerd in Eerlijk, coffee cuisine en coaching.
Eerlijk

Zijn grote wens is dat mensen hier komen voor een goede bak koffie of een broodje en hem weten te vinden als ze opzoek zijn naar een coach of zitten met een vraag. Deze gesprekken kunnen een paar minuten duren maar ook gewoon een vol uur.
Eerlijk

Coaching en koffie bij Eerlijk

Coaching klinkt altijd een beetje vaag vind ik, want wanneer heb je een coach nodig? Als je er met je partner of vrienden niet uit komt? Of wanneer schakel je een coach in? Daar kan je hier dus op een heel toegankelijke manier kennis mee maken. Check het coaching menu en bestel een lekker koffietje.
Eerlijk

Broodjes, cadeautjes en koffie bij Eerlijk

Naast koffie en coaching kan je hier ook leuke cadeautjes kopen, hebben ze een waanzinnig coole groene bank waar je lekker onderuit gezakt op kan zitten en leuke tafeltjes aan het raam. Achterin staat een grote tafel waar je rustig je laptop open kunt klappen en ze hebben kinderstoelen. Eerlijk is eerlijk én leuk! Oh en de broodjes? Die zijn heerlijk.
Eerlijk
Adres; Weesperstraat 101a Amsterdam
Meer info? Klik hier.
Voor alle tips in Amsterdam, check dit!
Eerlijk
Oh, zin in de beste pancakes van Amsterdam? Tegenover Eerlijk zit Dignita Hoftuin en die heeft de aller beste!