Dunkin’ Donuts

Oké niks nieuws de donuts van Dunkin’ Donuts maar ik ben erachter gekomen dat ze veel lekkerder zijn dan vroeger én het heel goed doen op feestjes. Toen ik in Barcelona studeerde haalde ik wekelijks een doos met 6 geglazuurde jetsers voor op het strand of in het park of gewoon voor de lunch maar daarna ben ik de donuts een beetje uit het oog verloren. Voor mijn figuur was dit geen slechte zet, maar ik heb ze laatst helemaal opnieuw herontdekt!
Dunkin' Donuts

Donuts dé hit op Instagram

De donut is sowieso helemaal terug van weggeweest. Waar opeens de cupcakes niet meer weg te slaan waren uit het straatbeeld is de donut helemaal bezig aan een dikke vette comeback. Op elke Instagrampagina zie je foto’s voorbij komen van schalen met donuts, freakshakes met donuts, meisjes met donuts en tafels vol met ontbijtgerechten en gekleurde donuts. Zodoende kwam ik dus ook weer op het idee om eens wat donuts te gaan testen. First stop: Dunkin’ Donuts.

Dunkin’ Donuts op je feestje

Dit bleek zo’n succes dat ik bedacht dat ik op Yuki’s feestje naast een kick ass taart voor kids en red velvet lovers ook een paar dozen donuts wilde halen om leuk neer te zetten en voor diegene die niet zo van taart houden. Dit bleek een schot in de roos. De donuts waren de mooiste decoratie ever en in no time opgegeten. Opa’s, Oma’s, kids, tantes eigenlijk iedereen viel direct aan op de donuts. Dus heb je geen zin in een taart, haal een paar dozen met allerlei verschillende soorten, smaken en kleuren donuts en je maakt helemaal de blits op je feestje.
Dunkin' Donuts

Beschuit met muisjes? Neem donuts!

Ik ontdekte bij Dunkin’ Donuts super leuke felblauwe cookiemonster donuts en wist meteen dat ik voor de babyborrel dit wilde trakteren in plaats van de achterhaalde (maar stiekem ook zo lekkere) beschuitjes met blauwe muisjes. Ook hier kan je natuurlijk in variëren met bijvoorbeeld lange vingers met witte chocolade en blauwe muisjes, of chocolaatjes met blauwe spikkels maar deze blauwe donuts zijn echt de bom. Verwacht je een meisje? Ze hebben hele vette roze donuts met spikkels en unicorn donuts in wit met pastel achtige versiersels. Super origineel, lekker en helemaal Instaproof.
Dunkin' Donuts

Er zijn natuurlijk heel veel zaken waar je donuts kunt eten, Corner Bakery bijvoorbeeld heeft hele lekkere en de donuts op de freakshakes van Pluk en Ree 7 zijn ook echt goddelijk!! Wil je donuts bestellen voor een feestje of picknick? Klik dan hier voor de verschillende filialen en soorten en smaken.