De lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen

Moederdag 2020
Dit jaar valt dit exact in het laatste weekend voordat de crèches weer open gaan (wat een geschenk hahaha) en het wordt een mega zonnige dag dus wat dat betreft zitten we helemaal goed dit jaar met moederdag. Maar na bijna 10 weken thuis opgesloten te zitten is het hele gezin elkaar vast meer dan zat dus stiekem droomt elke moeder van rust en stilte in plaats van lekker de hele dag met de kids wat leuks doen. En daarbij er valt weinig leuks te doen want we kunnen nergens heen. We belanden dus vast weer met een grote picknick in het park… Maar om het leed dat lockdown heet toch een beetje te verzachten hoeven we dit jaar niet zelf naar de supermarkt en niet zelf de keuken in om deze picknick te verzorgen want heel veel hippe hotspots bezorgen moederdag ontbijtjes en brunches. Zo handig! Normaal mag ik altijd kiezen waar we gaan brunchen en meestal kies ik dan Dignita Hoftuin uit omdat je daar zo lekker in het zonnetje in de binnentuin kunt zitten en ze mega goede koffie schenken en de lekkerste pannenkoeken ter wereld serveren. Maar die bezorgen helaas nog niet, maar je kunt wel afhalen. Maar wat zijn nou de lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen?

De lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen

Moak Pancakes
De lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen

Moak bezorgd zelf tijdens moederdag hun heerlijke pannenkoeken door heel Amsterdam. Speciaal voor deze dag hebben ze de MOAK Moederdag special in het leven geroepen. Dit ontbijtje kost 39 euro en is voor 2 personen (het is echt best veel dus met 2 kleine kids erbij kan je dit makkelijk delen maar je kunt ook wat extra bestellen voor 15euro extra. Je krijgt dan 3 red velvet pancakes met huisgemaakte vanille slagroom, passievrucht, eetbare bloemen en maple syrup. En een doosje met 3 chocolatechip pancakes met banaan, een bakje homemade chocoladesaus, gesmolten pindakaas (Oh my!!) en aardbeien. Daarnaast nog een lekkere watermeloen salade met feta en chili en blauwe bessen, twee watermeloen slowjuices en twee gember shotjes. Hoef je alleen nog je eigen koffie te zetten. Wil je het helemaal afmaken en er ook bubbels bij serveren dan kan je voor 35 euro een fles rosé champagne erbij bestellen. Helemaal top toch? Dan moet vaders alleen even zelf de bordjes opmaken. Meer weten? Klik hier.

Bam Boa
De lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen

Bam Boa staat natuurlijk bekend om de knappe ontijtjes en zelfs het diner en de lunch die ze via Uber Eats serveren ziet er pikobello uit en met hun moederdag ontbijtje is dat niet anders. Bam Boa heeft maar liefst twee moederdag pakketten en eigenlijk zijn ze allebei helemaal top. De ene is iets duurder en uitgebreider dan de ander maar met beide maak je een verpletterende indruk. De prijzen liggen tussen de 45 euro en de 65 euro en hierin zit onder andere hun beroemde banana bread French Toast met vers fruit en maple syrup (thuis nog even opwarmen), een homemade scone met clotted cream en aardbeien jam, vers geperste jus d’orange (330cl), de aller lekkerste vegan lemon taart, een mooi boeketje bloemen van Sijmons, Pukka thee
en er is zelfs aan wat cadeautjes gedacht zoals een leuk armbandje van 4EVER WITH EVERYONE een ELLE & Delicious Magazine en een kortingsbon voor Bam Boa TO-GO t.w.v : €5,-. Helemaal top toch? Bestellen kan je hier.

Oh My Guts

De lekkerste moederdag ontbijtjes die je kunt laten bezorgen
Sinds de lockdown bestel ik elke week twee of drie gerechten bij OhMyGuts. Dan hoef ik in ieder geval drie avonden per week niet na te denken over wat we eten en wanneer ik de tijd kan vinden om het te maken. Nee, deze gezonde en super lekkere maaltijden schuif je zo de oven of magnetron in. En ook met moederdag staan ze weer voor je klaar. In hun moederdag box zit onder andere een lief bosje bloemen, een chocoladecake, een heerlijk pink smoothie ontbijtje, vers fruit, humus met verse pita’s en een vers sapje. Deze box kost 29,50 euro en als je dan meteen voor die avond ook wat besteld hoeft moeders helemaal de keuken niet meer in en zijn de bezorgkosten ook nog eens gratis. Meer weten? Klik hier.

Trek in iets anders of wil je ook het diner laten verzorgen? Klik dan hier voor de lijst met hotspots die tijdens de lockdown bezorgen.