Côte Wispe opent in Oost

Langs de Weesperzijde en aan de Gijsbrecht van Amstelstraat in Amsterdam Oost zijn de al een tijdje aan het verbouwen. Wat er gaat komen? Dat kan ik je vertellen. Uiteraard. Côte Wispe komt in het pand waar vroeger de super bekende Tapas de Arroyo zat en ik stel je maar meteen gerust; alle oude meuk gaat eruit. Niets blijft onaangetast, álles wordt gesloopt. Qua stijl en sfeer moeten we bij Côte Wispe een beetje gaan denken aan Morgan & Mees. Het wordt natuurlijk geen kopie, maar dan weet je een beetje wat je kunt verwachten.
Côte Wispe opent in Oost

Côte Wispe de nieuwe hotspot aan de Amstelstraat

Côte Wispe zal elke dag openen om 08:00uur dus of je nu een koffietje wil drinken voor je werk of vroeg uit de veren bent en uitgebreid wil ontbijten. Dat kan dus allemaal. Ze zijn de hele dag open en de lunch gaat geleidelijk over in de borrel en als je dan na wat happen nog trek hebt kan je ook blijven dineren. Heerlijk zo’n all day hotspot waar je elk moment van de dag, waar je ook zin in hebt terecht kunt. En het terras is natuurlijk niet zo mega als dat van bijvoorbeeld Girassol, maar het is er wel super zonnig en je zit er lekker uit de wind.

Voetbal kijken, oester avondjes en leuk workshops bij Côte Wispe

Naast de hele dag eten, drinken en een krantje lezen of werken zullen ze bij Côte Wispe niet stilzitten qua entertainment en het organiseren van leuke dingen en events. Lekker voetbal kijken op een groot scherm, kookworkshops live bands én je kunt er in de aparte ruimte een feestje of borrel geven. Handig!

Zet 8 maart in je agenda want dan gaat Côte Wispe open!
Adres: Weesperzijde 85. Maandag tot en met zondag van 8.00 uur tot 1.00 uur.

Zodra ze open zijn gaan wij uiteraard direct testen en wie weet bemachtigen ze een plekje in de lijst met de leukste hotspots in Amsterdam oost!