Coffee & Coconuts Bali

Na jaren van dromen, bouwen, klussen en brainstormen is het dan bijna zo ver; Coffee & Coconuts Bali opent haar deuren.

Coffee & Coconuts Bali

De heren achter Coffee & Coconuts zitten het liefst (duh! wie nou niet!?) het hele jaar door op Bali, of laten we zeggen, zoveel mogelijk. Surfers Paradise is hun favo spot op het eiland en laat dat toevallig ook die van mij zijn; Canggu. Al hun inspiratie voor Coffee & Coconuts deden ze hier op, denk aan de gerechten op het menu, de vibe die er hangt en de inrichting. Veel hout, bamboe, natuurlijke materialen en zachte stoffen en kleuren en natuurlijk cocosnoten.

Nu CT Coffee & Coconuts in Amsterdam al jaren een groot succes is, werd het tijd voor een volgende stap. Coffee & Coconuts Bali. Als je eens wist hoeveel tijd, bloed, zweet en tranen daarin gaan zitten dan zou je direct een ticket boeken en daar 24/7 gaan zitten koffie drinken, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Of je moet nog een baantje zoeken?
coffee & coconuts Bali

Het menu van Coffee & Coconuts Bali

Overdag kan je hier genieten van de welbekende Bali bowls, poached eggs, heerlijke broodjes, gezonde sappen en mooie salades. ‘S avonds serveren ze ceviche van tonijn, Sloppy fries met rendang ragu, aged cheddar en sour cream, maar ook vegan burgers en salades.
coffee & coconuts Bali

Een echte review komt er asap aan maar ik moet eerst nog even sparen voor een ticket. Bali here we come!!

Voor meer info over Coffee & Coconuts in Bali klik hier.