Citytrip inspiratie

Op dit moment ben ik nog op Aruba voor een persreis (waarover later meer want ik heb de meest fantastische tips) maar ik ben alweer bezig met het plannen van wat citytripjes voor komend jaar. Niet alleen omdat ik van de voorpret die tickets boeken met zich meebrengt al kan genieten maar ook omdat easyJet aanstaande donderdag (8 december) de nieuwe vluchtschema’s laadt voor de herfst van 2017. Dat betekent dat je dan tegen het aller scherpste tarief je ticket voor de herfst(vakantie) kunt boeken. Ik ben mij dus vast aan het verdiepen in bestemmingen en leuke reisjes en mocht jij ook wel zijn te porren voor een lekker reisje lees dan verder want hier komt wat leuke Citytrip inspiratie.

Nu ben ik al eens in Berlijn geweest, maar dat is alweer heel wat jaartjes geleden en toen had ik nog geen blog. Dus de foto’s zijn lelijk, want gemaakt met mijn pocketline swing, en Berlijn is natuurlijk net als Amsterdam dus elke maand opent hier wel weer een nieuwe place to be.

Daarnaast heb ik met mijn vriendin Sabine van Your Ambassadrice een weekendje Londen op de planning staan. Deze ontbreekt nog geheel op MyTravelBoektje om eigenlijk exact dezelfde rede als hierboven.

Marrakech hoort ook echt in dit rijtje thuis. Hier ben ik ruim 8 jaar geleden een lang weekend geweest en heb ik zoveel te gekke dingen gezien en gedaan, die moet ik nog een keer over doen voor MyTravelBoektje.
Citytrip Inspiratie

Sicilië is trouwens ook een Easyjet bestemming en vorig jaar zijn Bo en ik hier geweest en we waren op slag verliefd. Het is een fantastisch eiland voor een roadtrip met je lover, om een weekje met de kids te chillen aan het strand of om met bijvoorbeeld je ouders er lekker een lang weekend op uit te trekken. Mount Etna bezoeken is een must net als Cavagrande. Villa Carlotta en Countryhouse Villadorata zijn echt te gekke hotels en Irrizari is een van de gaafste strand restaurants waar ik ooit ben geweest.
Citytrip Inspiratie

Naar Ibiza ga ik eigenlijk ook wel elk jaar. Al is het maar voor een lang weekend. Vroeger om 24/7 te partyen, daarna om stiekem iets meer te chillen, eten en uitrusten en dit jaar met onze lieve Yuki. Maar ook met kids is Ibiza te gek.
Citytrip inspiratie

Waar ik nog nooit ben geweest maar zeker heel binnenkort nog naartoe wil zijn Split, Stockholm, Kopenhagen, Madrid, Athene, Bologna en Praag. Nog heel wat te doen dus. Nu ga ik weer genieten van Aruba, want er moet nog heel wat ontdekt en gedaan worden. En daarbij wordt het hier redelijk warm op Flamingo Island dus ik neem een duik in de zee en ga dan weer op pad!