Bodon

Bodon, La Grande Brasserie opent heel binnenkort haar deuren op het kruispunt van 5 grachten in het Apollo Hotel. Vanaf half juli kunnen we hier naar horen zeggen genieten van de traditionele Franse keuken met een moderne twist. Daar heb ik wel oren naar!

Bodon wordt over de top en compromisloos

Het design is ontworpen door de Belgische ontwerper Will Erens en ik heb een preview gezien, dit wordt prachtig. Denk aan veel marmer, hout, vintage en er hangt een klass rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en hout, is ontworpen door de bekende Belgische ontwerper Will Erens. Will: ‘In het design heb ik me laten inspireren door vaste gasten die op zo sfeer. “Over de top en compromisloos” aldus de eigenaar en ik kan hem geen ongelijk geven.
Bodon

Luxe diners en koffie met een krantje, alles kan bij Bodon

Naast uitgebreid dineren bij Bodon kan je hier ook rustig met een kop koffie werken in de lounge met verschillende zithoeken of ontbijten, vergaderen of gewoon een krantje lezen.
Meer info? Klik hier.

Enorme trek gekregen in de Franse gastronomie? Reserveer dan een tafeltje bij Ron Gastrobar Paris, Thijs by Dikker & Thijs of The French Connection.