Zuidpool

De ijssalons sluiten langzaam hun deuren, de blaadjes vallen van de bomen, het regent weer vaker en ik heb al een paar keer een sjaal en mijn teddy coat weer aangehad. Dit betekent dat ook Strandzuid haar deuren sluit en ruimte maakt voor Zuidpool.
Zuidpool

Vanaf vandaag opent Strandzuid als Zuidpool haar deuren

Vanaf oktober is het Amsterdamse stadsstrand gesloten voor publiek en enkel als winterse evenementenlocatie voor besloten feesten te bezoeken. Kerstdiner, nieuwjaarsborrel of verjaardag? Welkom op Zuidpool. The Mountain House, The Ski Hut en The Winter House zijn weer klaar voor gebruik en deze ruimtes bieden plek voor 50 tot 400 personen. Zuidpool is ook in zijn geheel af te huren voor events tot wel 1500 personen. De hele zaak is getransformeerd tot een knusse plek met dekentjes, winterse decoraties, kaarsen en kussens.
Zuidpool

Winterborrelen bij Zuidpool? Dat kan!

Maar er wordt wel nog geborreld deze winter! De drie winterborrel data zijn al bekend: 26 oktober – Oktoberfest, 11 januari – Nieuwjaarsborrel en 22 maart – The Meltdown dus zet die maart vast in de agenda. Na The Meltdown wordt Zuidpool weer Strandzuid dus dan kunnen we weer ouderwets de zon in!