Wildgroei

Wie zijn Wildgroei?
Wildgroei

Moeder en dochter met beide een passie en grote liefde voor dieren, de natuur en mooi en eerlijk eten. Na jaren van hard werken in hun foodtruck There and Back again, specialisten in thee en taart, waren ze klaar voor de volgende stap. Na heel veel brainstormen, proeven, en klussen opende ze in April hun eigen vegetarisch/veganistische lunchroom genaamd Wildgroei. Letterlijk een droom die uitkomt aan de Oude Kerkstraat 1.

Lekker en gezond eten bij Wildgroei
Wildgroei

Wildgroei is een intieme vegetarisch/veganistische lunchroom en take-away in het hartje van het oude centrum van Delft. Delft, de stad die stiekem steeds hipper en leuker wordt, helemaal na de komst van mijn favo hotspot Kek koffiebar. Maar een beetje leuke en knappe veganistische hotspot hadden ze nog niet. Dus Wildgroei is een mooie toevoeging.

Op het menu bij Wildgroei
Wildgroei

Naast koffie, thee en lekkere vegan taartjes bieden ze een gevarieerd menu met seizoensgebonden, verse en onverwerkte ingrediënten. Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en groenten, en dus werken ze met wat hun lokale partners op dat moment te bieden hebben. Geen vast menu, maar gewoon wat er op dat moment beschikbaar is. Gelukkig wordt het nowadays steeds gemakkelijker om te weten waar ons eten vandaan komt. En zo proberen ze bij Wildgroei alleen samen te werken met lokale boeren en pionierende importeurs om het beste, meest biologische ingrediënt te krijgen voor hun gerechten. Zo min mogelijk belastend voor het milieu en zo dichtbij huis mogelijk. Daarnaast werken ze het liefst en bijna alleen met sociaal bewuste organisaties, om op die manier ook een beetje terug te geven aan de wereld.
Wildgroei

Meer weten? Klik hier.
Benieuwd naar de lijst met mijn favo hotspots in Delft? Op nummer één blijft Kek staan, maar er is meer. Check hier alles over Delft!