The uptown meatclub

The Uptown Meat Club zit tussen de chique P.C. Hooftstraat en het Vondelpark naast de bekende Seafood Bar en is een echte aanwinst voor de buurt. Een trendy meat hotspot met prachtig vlees en goede service hadden we hier namelijk nog niet!

Als dochter van een slager word ik hier heel erg blij van, want een echt goed stuk vlees kan ik erg waarderen. En wat dat betreft zit het hier helemaal goed. Alle gerechten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en worden bereid in de Mibrasa houtskoolgrill. En dat proef je.

Maar niet alleen voor grote lappen vlees moet je hier zijn, borrelen kan je hier ook heel goed. Een beetje op chique zoals het hoort in de buurt van de P.C. en heel erg lekker. Grote planken met o.a. Jamón Ibérico de Bellota, Jamón Serrano Gran Reserva, Lomito Iberico en Chorizo de Bellota. Of een kaasplank met een mooie selectie van Europese kazen en heerlijk geroosterd rozijnen/vijgen brood.
The Uptown Meatclub PC hooftstraat

Het menu van The uptown meatclub bestaat uit Japanse Wagyu Short-Ribs Bavette, Cote de boeuf, Staartstuk (picanha), Black Angus, Tomahawk, Prime Rib en Nederlands Weiderund. En dit is nog maar een kleine selectie van de kaart! Uiteraard is er ook aan de vega’s gedacht en er staan een aantal lichte salades en soepen op het menu.

Maar er is meer! Wist je dat je bij The Uptown Meat Club ook heel goed kunt lunchen? Mijn favorieten zijn de Tosti Iberico met Jamón Ibérico de Bellota, Manchego en truffel of de sandwich met gerookte Rib-eye, rucola, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Deze staat dan ook in het lijstje van beste tosti’s in Amsterdam, helemaal terecht.

The Uptown Meat Club serveert het beste vlees en alles wordt op authentieke wijze bereidt. Echte vleesliefhebbers zitten hier helemaal goed!
The Uptown Meatclub
Reserveer hier een tafeltje!