The Tea Lab

The Tea Lab klinkt misschien een beetje truttig (ja sorry maar ik vind alles met thee altijd een beetje tuttebellerig klinken) maar dat is het zeker niet! Het is gewoon een leuke zaak waar je voor elk mood terecht kunt en heeft dus echt niets tuttigs. Thee drinken met je moeder? Een dikke high tea met vriendinnen? Een broodje eten tijdens het wegwerken van je mail? Alles kan hier en helemaal handig, The Tea Lab ligt midden in het winkel gebied van Rotterdam en is dus de ideale plek om te chillen tijdens een shop pauze.
The Tea Lab

Thee suf? Niet bij The Tea Lab!

Thee heeft af en toe een wat suf imago maar The Tea Lab heeft er werkelijk alles aan gedaan om dat imago af te wimpelen. Het assortiment aan thee is enorm en met deze warme dagen staan er op het menu ook verschillende verse soorten ice-tea.
The Tea Lab

Red Velvet cake en High Ice Tea

Zelf vind ik hier de Red Velvet cake echt heerlijk maar ook de verse sandwiches zijn super. Wist je trouwens dat The Tea Lab nu ook een high ‘ice’ tea serveert? Super origineel en dit kan ook op een andere locatie als een soort picknick. Uiteraard moet je dit wel even van te voren reserveren natuurlijk.
The Tea Lab

Trek gekregen? Check hier even de Facebook pagina van The Tea Lab.
Zijn jullie trouwens al eens bij Juffrouw van Zanten geweest? Benieuwd naar de rest van mijn Rotterdam tips?
Of op zoek naar een lekker terras aan het water? Check hier dan de leukste terrassen van Rotterdam.