De leukste terrassen van Rotterdam

Rotjeknor heeft een skyline waar je u tegen zegt en mocht je op een terras aan het water zitten dan kijk je je ogen uit. Maar ze hebben ook knusse kleine terrasjes en terrassen in de Oude Haven ook heel gezellig aan het water. Kortom; genoeg te doen! Maar wat zijn nou de leukste terrassen van Rotterdam? Check ze hier!

Dit zijn de 10 leukste terrassen van Rotterdam
De leukste terrassen van Rotterdam

Van Zanten

Van Zanten blijft een favoriet! Je zit hier in het centrum op de Meent, top locatie dus! Ze hebben laatst hun terras uitgebreid door het nog groter te maken in verband met de drukte. Bestel als het zonnetje schijnt vooral een lokaal biertje, ze worden telkens verwisseld op de tap namelijk.

Oude Haven

In de Oude Haven vind je verschillende terrassen aan het water, mijn favorieten blijven toch Kade4 en Stockholm. Je vind hier vooral veel Rotterdammers en studenten als het zonnetje schijnt. Of je hier nou een cocktail of een simpel wijntje besteld. Deze terrassen blijven geweldig.

Aloha Bar

Ken je het oude Tropicana nog? Het oude zwembad dat al jaren haar deuren heeft gesloten? Daar is dus nu een prachtig terras geopend! De Aloha Bar! De bar bevind zich aan de maas met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Je kijkt hier je ogen uit maar het fijnste is nog wel de vele chill plekjes in de zon.
De leukste terrassen van Rotterdam

Hotel New York

Hotel New York is echt tijdloos en voor heel Rotterdam niet onbekend meer. Je kan hier plaatsnemen voor alleen een drankje maar je kunt hier ook zeker heerlijk eten! Je zit hier op de Kop van Zuid heerlijk aan de maas, een windje door je haar en je gezicht vol in de zon. Genieten!

Vessel11

Iedereen die wel eens een rondje fietst door Rotterdam kent de grote rode boot in de Wijnhaven wel. Maar wist je dat hier ook een heerlijk terras op het dek is gemaakt? In de zomer zijn er zelfs concerten op een gedeelte van het schip. Ga hier zeker voor de Engelse gerechten want die zijn hier the best!
De leukste terrassen van Rotterdam

NHOW

De NHOW Bar is nogal een verborgen hotspot in Rotterdam. Op de Kop van Zuid, boven het HMB restaurant vind je NHOW. Het buiten terras heeft het allermooiste uitzicht over de skyline van Rotterdam. Verliefd! Deze bar is wel wat chique dus denk aan luxe cocktails.

NRC

Ik neem aan dat iedereen wel bekend is met de Witte de Withstraat in Rotterdam. De straat zit vol met hotspots en met stoepterrassen. Het NRC vind ik een van de fijnste terrassen hier, het is hier altijd druk en gezellig. Ook heb je hier veel verschillende drankjes en zijn ook de hapjes echt heerlijk. Bestel hier vooral de Dutch Platter.
De leukste terrassen van Rotterdam

De Tuin

De Tuin is echt een goude oude in Rotterdam. Een van de fijnste terrassen aan het water als je het mij vraagt. Volledige rust in Rotterdam. Je hebt hier uitzicht over de Kralingse Plas en hebt echt het gevoel dat je even weg bent uit de drukke stad. Heerlijk!

Biergarten

Biergarten is nu al een tijde geen secret hotspot meer, en terecht. Biergarten is een top plek om op vrijdagmiddag te chillen in de zon met een grote bierpul. Het kan hier onwijs druk worden met het goede weer. Een van de redenen daarvan is omdat Biergarten samenwerkt met Annabel, wat daar aan grenst.

Fenix Foodfactory

De Fenix Foodfactory is sowieso een hele relaxte plek voor een borrel of lunch, maar ze hebben ook een ruim terras. Winning!
De leukste terrassen van Rotterdam