Sugar Hill

Na Rawsome heb ik nóg een leuke lunchtip in Arnhem; Sugar Hill.
Een heel ander soort zaak, maar net zo leuk. In het modekwartier van Arnhem zit deze hippe, beetje alternatieve / Berlijnse hotspot.
Sugar Hill arnhem lunch ontbijt tip
Sugar Hill heeft naast deze zaak ook nog een bakery waar je heerlijke taarten en cakes kunt eten en halen. Dat is ook een goede tip! Maar al dat lekkers kan je dus ook hier bestellen, samen met een heerlijk kopje koffie, gemaakt van hun zelf samengestelde koffie melange.
Sugar Hill Arnhem lunch ontbijt hotspot
Naast de goddelijke lemon pie en de heerlijke quiche hebben ze ook geweldige broodjes. Hamburgers, goed belegde sandwiches en allemaal biologisch en zo puur en eerlijk mogelijk.
Ik ging voor de sandwich met kaas en grove mosterd en dat was een hele goede keus. Simpel maar toch spectaculair. Een heerlijke dressing, zoete druiven en lekker veel groen. Niks geen ‘gewoon broodje kaas’ dus.
Sugar Hill Arnhem ontbijt lunch hotspot
Maar je kunt hier ook ‘s avonds heel goed terecht voor een hapje en drankje. Ze hebben ruim 30 verschillende soorten bieren en vanuit de open keuken worden de heerlijkste happen klaargemaakt. Daarnaast zit je hier heel gezellig en relaxed. Ze hebben een groot terras vol in de zon dus als de zomer komt zit je hier helemaal top.

De inrichting is hip maar niet fancy, gewoon chill en relaxed. Er komt een leuke mix van mensen, van hipsters tot jonge moeders en er zit een oud stelletje te genieten van een broodje en wat taart. De sfeer is gemoedelijk en huiselijk, dus ik kruip lekker weg achter mijn laptop om mijn mail weg te werken en bestel na dit broodje nog een groot stuk taart.

Adres: Klarendaseweg 192 Arnhem.
Voor meer Arnhemse hotspots klik hier.
Dagje Nijmegen? Hier moet je zijn!