Rawsome

Rawesome in Arnhem is een leuke healthy hotspot aan het Brouwersplein waar je uitgebreid kunt ontbijten of lunchen. Uiteraard kan je de gezonde sappen en raw juices ook meenemen, maar dat is eigenlijk zonde want je zit hier super gezellig.
Rawsome Arnhem Healthy Hotspots Acai Bowls
Ik ben natuurlijk een Acai bowl addict en was dus zeer verheugd om te zien dat ze ‘m hier ook op het menu hadden staan. Een heerlijke combinatie met cocos schaafsel en homemade granola. Ik vond de acai bowl een tikkeltje te zoet maar dat is gewoon een kwestie van smaak. De structuur was goed, lekker vol en fris en de citroen die er doorheen zit geeft de bowl wat extra frisheid.

Maar ze hebben nog veel meer. Een chiazaad breakfast pudding met amandelmelk en seizoensfruit, verschillende soorten crackers met tapenades, banaan-walnootbrood met zoete dip, hartige broodjes (gemaakt van glutenvrije havervlokken, amandel, lijnzaad en diverse kruiden, gedroogd fruit of groente) en een aantal frisse salades. Uiteraard staan er ook allemaal raw taarten op het menu, powerballs en energybars dus je kom hier aan niets te kort!
Rawsome Arnhem Healthy Hotspots Acai Bowls
Naast lekker ontbijten en lunchen kan je hier ook allerlei gezonde producten kopen. Bio Bites crackers, cocos olie, allerlei soorten gezonde dingen voor door je muesli, blenders, noten, zaden en gezonde snacks. Dus ook al heb je haast, hier kan je altijd even naar binnen rennen om wat gezonds te scoren!

Rawesome is hip, gezellig, lekker en gezond. Vegans eat your hart out! Check de website hier voor meer info.
Dagje Nijmegen op de planning? Check hier alle leuke ontbijt & lunch hotspots daar!