Soi 74

Soi 74 is het nieuwe Thai Food Café op de Van Wou, waar vroeger Village Bagels zat. Een klein, gezellig zaakje met een mooie bar en Thai food.

De inrichting is hip en duidelijk geïnspireerd op Thailand. Oude golfplaten, veel hout, gekleurde stoeltjes, Thaise biertjes en veel groen. Het ziet er echt top uit, eindelijk eens een Thai waar je ook gezellig zit.
Het publiek is een mix van jonge hippe meiden, families en mensen uit de buurt. Deze komen ook met regelmaat binnen om wat af te halen, handig dat kan dus ook.
soi 74

Het menu is niet heel groot, maar er staat van alles wat op en de prijs is goed. Eerder goedkoop, maar de porties zijn dan ook klein. Bij elk gerecht wordt rijst geserveerd en alles wordt opgediend op plastic felgekleurde bordjes. Het is zeker niet de beste Thai van Amsterdam, maar als je weet wat je moet bestellen dan eet je hier voor 10 euro een prima bordje Thais en je buikje rond.
soi 74 thai food cafe

De rode curry kip vond ik medium, maar de kip was wel lekker mals. De boontjes met mini mais en pinda zou ik laten voor wat het was, maar het pittige kipgehakt en de mango sticky rice waren om te smullen!
soi 74 thai food cafe

Ik ben echt verslaafd aan mango sticky rice, maar nergens krijg je ‘m zo als in Thailand. Maar hier bij Soi 74 komen ze heel dicht in de buurt en ik weet zeker dat ik elke week wel een portie kom scoren!
soi 74 thai food cafe
soi 74 thai food cafe
soi 74 thai food cafe
Wil je weten waar ik het liefst Thais eet? Klik dan hier.