Sjavargrillid

Sjavargrillid is een mooi, gezellig en romantisch restaurant in het centrum van de stad. Zoals alles in Reykjavik is het hier ook niet goedkoop maar wel heel erg lekker.

In principe zitten alle leuke restaurantjes, winkels, clubs en café’s van Reykjavik in de hoofdstraat dus je hoeft maar een keer een taxi te nemen, de rest van de avond kan je alles lopen. Sjavargrillid zit op een hoekje en in de zomer hebben ze hier ook een lekker terras. Ze zijn geopend voor lunch en diner en reserveren is écht een must want ze zitten elke avond vol.
uiteten ijsland Sjavargrillid

Het restaurant is helemaal bekleed met houten panelen, de stoelen en banken zijn van zacht, donker suede en overal staan kaarsen op tafel. Het is gezellig en knus met een chique randje. De borden worden prachtig opgemaakt en alle gerechten zijn zalig. Op het menu staan verschillende soorten vis, vlees en vega opties. De beef met truffel is een echte aanrader maar ook de zalm was zalig.
uiteten ijsland Sjavargrillid

Ijsland heeft heel veel leuke hippe hotspots en restaurants, maar het blijft lastig om nu net die ene aller leukste tent te vinden. Wil je uitgebreid dineren in een mooi restaurant, reserveer dan een tafel bij Sjavargrillid.

Voor meer restaurants, ontbijt, lunch en koffie hotspots klik hier.

Klik hier voor de website.
Voor alle Ijsland tips klik hier.