Reykjavik restaurants

Ijsland heeft onwijs veel hippe trendy restaurants, deze 2 zijn mijn favoriet.

Grill Markadurinn
Een heel mooi romantisch restaurant waar bijna alles van natuurlijke materialen gemaakt is. Stijvol en biologisch met extreem lekker eten.

Sjavargrillid
Hip trendy en een geweldige chef. Het restaurant oogt knus en heeft een aantal vaste menu’s waaruit je kunt kiezen naast de normale kaart. Lobsterfest is echt een fest. De chef die hier kookt heeft dit jaar de prijs gewonnen voor ‘Best Chef of Iceland’ dus zeker de moeite waard.

image
Trek in pizza?
Reykjavik heeft verschillende pizza restaurants, maar Primo in de hoofdstraat is een aanrader. Ideaal voor met grote groepen, leuke aankleding, mooie stoelen en goed gedekte tafels en uiteraard, heerlijke pizza’s!
Pizza restaurant italiaan ijsland reykjavik

Zin in een goede kop koffie?
Kaffi Brennslan is een heel leuk tentje in de hoofdstraat en heeft naast goede koffie hele lekkere cookies en carrotcake.
lunch en ontbijt hotspot reykjavik

The Laundromat Cafe
Is een hippe hotspot waar je kunt ontbijten en lunchen met milkshakes, smoothies, heerlijke taarten, broodjes, salades en soepen. Is het echt te koud om naar buiten te gaan? Bij The Laundromat Cafe staan allemaal spelletjes zoals Chess, Yahtzee etc dus je kunt lekker opwarmen onder het genot van een spelletje. Oh, en niet te vergeten: je kunt hier ook een wasje draaien.
Koffie hotspot lunch ontbijt Ijsland
Foto credits: Facebook.