Satchmo Amsterdam

Het Rokin is zo goed als klaar, de zonnige terrassen al een aantal keer gebruikt en de nieuwe hotspot Satchmo Amsterdam in het monumentale handelsgebouw aan het Rokin 95 staat op het punt van openen. Nog eventjes geduld want 10 december is dé dag maar hier alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.
Satchmo Amsterdam

Restaurant Satchmo Amsterdam

Zoals de heren achter Satchmo Amsterdam zelf zeggen, het is ‘on-Nederlands’ mooi, sjiek, sexy en gaaf. Denk aan ouderwetse jazz, een overkill aan fluweel, felle kleuren, cocktails, goede wijnen en dito eten. Volgens chef Veenman excellereren de gerechten in alle opzichten. Smaak, kleur en de look & feel. Wat er op het menu staat? Mijn favoriet steak tartare, ceviche, en super speciale avocado, tuna tataki met truffel, coquilles, kreeft, tomahawk, entrecôte en côte de boeuf. Klinkt veelbelovend, wij zijn benieuwd!
Satchmo Amsterdam

Private dining

Stijlvol privé dineren? Ook dat kan hier. Laat je helemaal onderdompelen met goede service en heerlijke gerechten met een klein gezelschap. Ideaal als je met een team wat te vieren hebt, een klein familie feestje wil geven of speciaal avondje met een groepje vrienden wil beleven. Deze kamer is beschikbaar voor groepen tot 12 personen.
Photocredits via Satchmo Amsterdam.

Meer eet of drink inspiratie nodig voor Amsterdam centrum? Check dan hier de leukste hotspots in het centrum van Amsterdam.