Room Escape Amsterdam

Toen ik tijdens een bachelor voor het eerst kennis maakte met Room Escape Amsterdam was ik meteen verkocht. Hoe leuk was dit! Ik ben een enorme nerd en extreem slechte verliezer dus mijn team heeft het zwaar gehad, maar het was het allemaal meer dan waard. Room escape haalt het kind in je naar boven en is een leuke activiteit om te doen met vrienden of juist met collega’s voor een beetje teambuilding. Zo leer je elkaar in no time echt kennen.
Escape Room Amsterdam

Room Escape Amsterdam zit in West en ze hebben 2 locaties die op loopafstand van elkaar afliggen. Dat is handig is je met een hele grote groep bent of allemaal een andere escape room wilt doen. Je hebt hier namelijk de luxe dat je kunt kiezen. Je kunt kiezen uit de kamers Quarantaine, Wapendepot, Morte Frio, The Vault, Room 8, The Bunker, Vietnamese Victim en Quarantaine 2. Klinkt redelijk cool, niet!? Ik kan natuurlijk niet teveel verklappen, maar even in het kort; een spel duurt maximaal één uur (maar de bedoeling is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen) en je moet dus zo snel mogelijk codes kraken, raadsels oplossen, aanwijzingen vinden en clues ontdekken. En wat niet geheel onbelangrijk is… is een goede samenwerking.
Escape Room Amsterdam

Wat ook cool is (voor de echte die hards) is dat ze naast de vaste escape rooms ook Room Escape Challenges organiseren op elke gewenste locatie in Nederland. Dat is dus echt real-life gamen. Tijdens dit spel werken de teams samen terwijl de tijd weg tikt. Een leuke uitdaging voor een uitje met collega’s.
Escape Room Amsterdam
Escape Room Amsterdam

Meer info over Room Escape? Klik hier.
Ze hebben trouwens nog veel meer leuke andere uitjes zoals lasergamen en verschillende soorten city games. Check alle opties hier.
Escape Room Amsterdam

Trek gekregen na dit avontuur? Check hier de leukste hotspots in Amsterdam West.
Meer zin in een écht lekkere burger? Geflipt West is sinds kort geopend en ook bij H. Burger kan je heerlijke burgers eten.

-November 2016, MyTravelBoektje.