Geflipt West

Dat ik fan ben van Geflipt dat is bekend. Vanaf de opening op de Van Wou staat Geflipt zeker in mijn beste burger top 10 van Amsterdam. En terecht blijkt elke keer maar weer. Nog nooit ben ik hier teleurgesteld en of ik nou een burger ga halen, daar ga eten of laat bezorgen, het is altijd goed. Naast Geflipt in de Pijp is er sinds kort ook een Geflipt in West. Daar moesten we natuurlijk een kijkje gaan nemen…
Geflipt West

Gunnar en Jurjen zijn twee gasten die weten wat ze doen en hoe ze goede burgers maken. Dat bewijzen ze dit keer weer met Geflipt West. De zaak is hip, gezellig en huiskamer achtig en doordat je er ook cocktails kunt krijgen voelt het minder fastfood achtig aan. My Travel Boektje’s supreme burger expert Alvin ging op pad met zijn wife to be om te kijken of ook West een echte burger hotspot is.
Geflipt West

Geflipt op de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Deze nieuwe aanwinst voor Oud-West is een grotere vestiging dan zijn voorganger: Geflipt op de Van Woustraat. Best fijn, want een plekje vinden aan een van de lange tafels is geen probleem. Wat Geflipt anders maakt dan de andere burgerspots in Amsterdam? Je kunt hier gewoon een lokaal gebrouwen biertje, wijntje of cocktail drinken bij je burger. Een dikke pré als je het ons vraagt. Oh en het terras? Dat is echt mega!

Bovendien is ook bij deze nieuwe locatie van Geflipt duidelijk veel aandacht besteed aan het hippe interieur. Na het bewonderen van de mooie inrichting met coole hangplanten en een grote tafel rondom een echte brouwinstallatie, bestel je natuurlijk dé burger op de menukaart: de Geflipt Burger.
Geflipt

Een hele dikke, sappige en malse burger van boerderij Lindenhoff met knapperige bacon, cheddar, compote van rode ui en een gebakken eitje on top. De burger is zo groot, dat je er eigenlijk al genoeg aan hebt als maaltijd. Maar wat je zeker móét doen als je hier eet, is een dubbele portie friet bestellen. De frietjes worden dubbel gebakken, waardoor ze extra knapperig zijn. Zo megaaaaaa lekker!
Geflipt

Loopt het water je al in de mond? Dan kunnen we je nog lekkerder maken voor een bezoekje aan Geflipt in Oud-West: het gerucht gaat dat ze binnenkort ook milkshakes verkopen op deze locatie. Wij kunnen niet wachten! En oh ja: ze bezorgen ook thuis, hoe fijn voor alle ‘westsiders’ onder ons.

Meer weten over Geflipt? Check hier hun website.
Benieuwd naar al mijn andere favo hotspots in West? Klik hier.
Een keertje overlopen naar Oost? Lees dan hier waar je moet zijn.
Geflipt
Geflipt WestGeflipt West
-Oktober 2016, Alvin.