Pink Beach

Morgen, 8 juni 2021, opent deze niet normaal Instagrammable hotspot Pink Beach haar deuren in Amsterdam. Vlakbij het Centraal Station, serieus nog geen 10 minuutjes fietsen, waan je je straks in een “Barbie’s World”.

Pink Beach
Pink Beach

Pink Beach is een initiatief van de makers van WONDR Experience en is ontworpen in samenwerking met de bekroonde Spaanse interieur ontwerper Patricia Bustos. Na dit zware Corona jaar waren we wel toe aan iets leuks vonden zij! Sarah Mendes – Founder WONDR & Pink Beach – liet zich inspireren door de exotische Caribische stranden met roze zand. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen konden genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand en het gevoel van heel ver weg te zijn, in een andere werkelijkheid en plaats. Het fun aspect is overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen en energiek. Gasten kunnen kleurrijke funky cocktails, lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek verwachten”.

Pink Beach’s Menu
Pink Beach

Op het menu van Pink Beach staan salade’s, burgers en hotdogs. Real American food. Elke burger is er ook in een plantbased (Beyound Meat) variant te krijgen dus iedereen komt hier aan zijn of haar trekken. Ook de nacho bowl ontbreekt niet en de namen van de cocktails zijn helemaal in stijl. Zo serveren ze een Barbie’s Pink G&T en staat er een Mermaids Tears op het menu. Ik ben wel benieuwd! Klik hier om het hele menu te checken.

Overige info en openingstijden
Pink Beach

Pink Beach opent op 8 juni haar deuren op de Meeuwenlaan 88, in Amsterdam (Noord) en is elke dag te bezoeken. Gasten kunnen online een tafel, of een plek in een van de lounges reserveren.
Openingstijden;
Pink Beach is van Maandag t/m Donderdag geopend van 12.00uur tot 20.00uur en van Vrijdag t/m Zondag van 12:00uur tot 24:00uur. Reserveren voor lunch of drinks kan via deze link.
Het terras op met kids? Dit zijn de leukste kindvriendelijke terrassen van Amsterdam.
Borrelen aan het water? Hier moet je zijn.