MYLK

Ok, Rotterdam krijgt de aller eerste cookie dough bar van Nederland, maar Amsterdam mag ook niet klagen. Weet je waarom? In 020 opent namelijk heel binnenkort MYLK is Amsterdam’s first porridge bar en ik kan je vertellen, dit wordt net zo lekker als een cookie dough bar alleen is dit beter voor je gezondheid.

MYLK Amsterdam

De aller eerste pap bar van de stad die van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag geopend is en de hele dag door allerlei soorten papjes serveert. Van havermoutpap, tot chiapap, tot grootmoeders ouderwetse pap en vegan of glutenvrije pap. Snoeihard wordt er gewerkt op de Zuidas dus een stevig ontbijtje kunnen de mensen daar wel gebruiken. Ochtend meetings zullen nooit meer hetzelfde zijn als MYLK straks haar deuren opent.

Comfordfood en stevig ontbijten bij MYLK

MYLK wordt dus Amsterdams nieuwe plant-based comfort food hotspot waar heel hip en healthy Amsterdam aan zijn of haar trekken kan komen. Niet alleen hardcore vegans maar ook de echte Bourgondiër kan hier prima aanschuiven voor een stevig ontbijtje. En de fitgirls? Die weten deze plek straks feilloos te vinden op weg naar de gym of na een rondje of 10 Vondelpark.

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 05:00 zijn ze geopend aan de Strawinskylaan 1 (in het World Trade Center Amsterdam) in Amsterdam.

Photocredits en meer info check hier hun Instagram account.

Ga je binnenkort een weekendje naar Antwerpen? Check hier de leukste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Check hier mijn favo healthy hotspots in Amsterdam.