Mojo’s

In Alkmaar heb je het Waagplein en dit is het centrale punt van de stad. En op dit plein is altijd wel wat te beleven of te doen. Zo is er iedere vrijdag de bekende Alkmaarse kaasmarkt, ook wel dé toeristische trekpleister van Alkmaar. Het hele plein staat vol kraampjes die vol liggen met kazen en kaasdragers rennen heen en weer. Wanneer al deze hectiek niet gaande is en je het plein bezoekt in het weekend dan zal je oog al snel vallen op Mojo’s. Dit is één van de zaken op het Waagplein en eigenlijk ook onze favoriet.
Mojos

Drinken, dansen en dineren bij Mojo’s

Mojo’s is een restaurant, bar en club in één. Overdag kun je hier goed vertoeven voor lunch, je kunt hier aan het einde van de middag aanschuiven voor de borrel en blijven hangen voor het diner. Op de kaart staan vooral gerechten met mediterrane en oosterse invloeden. Doordat er wordt gewerkt met verse- en seizoen producten veranderd de kaart voortdurend. Onze aanrader, de ramen noodles, de steak en de risotto. Ben je er met de lunch dan zijn de clubsandwiches altijd een goed idee.
Mojos

Heerlijk in de zon zitten bij Mojo’s

Wanneer het zonnetje schijnt is het terras op het Waagplein the place to be. Je kunt hier verschillende cocktails en gin & tonics bestellen en met borrelen weet Mojo’s wel raad. Wil je echt uitpakken dan hebben ze een high cocktail, high gin, high beer of high wine.

Het hele jaar door is Mojo’s the place to be

Dit konden we niet aan ons voorbij laten gaan en besloten een goed glas wijn en een borrelplank tot ons te nemen. Helaas geen zomer voor ons, maar onder de heaters op het terras is het goed uit te houden. Overdag is Mojo’s dus een restaurant, maar wanneer het op vrijdag en zaterdag avond elf uur is geweest tovert deze plek zich om tot een nachtclub. De vetste feesten worden er gehouden en verschillende dj’s draaien hier het dak eraf. Zorg wel dat je er netjes uitziet want het deurbeleid is stevig bij Mojo’s. Geen trainingspakken, shirtjes of petjes en ben je jonger dan 21 kom je ook niet binnen.

Benieuwd naar de andere hotspots van Alkmaar? Klik hier. Al eens bij het Ijkgebouw Alkmaar geweest? Nee? Doen!