Moak pancakes opent in de Pijp

Moak opende hun eerst surfer’s pancake spot aan de de Clercstraat in West en daar stond binnen no time een rij… Tijd voor een tweede zaak dachten Sten en Sammy en daarna opende ze op de Jodenbreestraat waar vroeger mijn lievelings ….. zat. Ook hier loopt het storm en weten niet alleen toeristen en studenten maar ook gewoon moeders met kids (ja zoals ik) hun te vinden. Maar er is nog wel ruimte in Amsterdam meer, niet? Moak pancakes opent in de Pijp namelijk hun derde vestiging! En wel aan de Ferdinandbolstraat helemaal aan het begin op nummer 11.

Moak pancakes opent in de Pijp

Moak werd bekend door de American style pancakes die ze serveren met gruwelijke on Nederlandse toppings. Niks stroop of poedersuiker, hier krijg je bolletjes ijs, marshmallows, gebakken banaan, gegrilde bacon, pulled chicken, cheddar kaas en een shitload aan Canadese maple syrup of chocoladesaus op je pancake.
Moak pancakes opent in de Pijp

Bling bling

Gruwelijke pancakes, daar staan ze om bekend en zij waren ook de eerste die kwamen met de Golden Bling Bling pancake. Helemaal hip en cool net als de pizza met goud die ze in Amsterdam serveren bij Fiko. Maar bij Moak doen ze ook mee met de healthy trend. Hun pannenkoeken worden gemaakt met biologisch volkorenmeel en er wordt geen suiker toegevoegd (laat dat maar aan de toppings over) en ze serveren ook 100% vegan pancakes.

Moak is dus voor iedereen een topplek voor pannenkoeken en nog even geduld dan openen ze op de FerdinandBolstraat 11 in de Pijp. Geen zin in pannenkoeken? Check hier dan de lijst met de leukste lunchplekken in de Pijp, zit vast wat tussen! Meer weten over Moak? Klik hier. Photocredits: Moak Pancakes.