Moak Pancakes serveert pancakes met echt goud

Moak Pancakes aan de Jodenbree, die van de American Pancakes met die vleugje hip-hop flavor, hebben een niet normaal dikke pancake op het menu gezet. De Golddigger. Een ode-met-een-dikke-vette-knipoog aan jaren ’90 super old-school en helemaal bling bling.
Moak Pancakes serveert pancakes met echt goud

Bling Bling Moak Pancakes serveert pancakes met echt goud

Deze duurste pannenkoek van Nederland wordt geserveerd met een glas champagne rosé en een pink pancake met daarop 22 karaats bladgoud. Klinkt helemaal bling bling en dat is het ook. Je moet hier wel aardig voor in de buidel tasten maar als je een beetje tof wil doen moet je daar wat voor over hebben toch? Voor 100 euro is ‘ie van jou!
Moak Pancakes serveert pancakes met echt goud

De Golddigger, de duurste pancake van Europa

De Golddigger is volgens oprichter Sammy een “three-stack mack daddy of a pancake”. Dit houdt in: drie pancakes, bereid met blauwe bessen, bramen, frambozen, eetbare bloemen, gekarameliseerde ananas en pistachenoten. De pancake wordt opgediend met een grote bol saffraan-pistache-ijs (naar geheim recept). Sammy is op dat ijs nog het meest trots. De combinatie van saffraan en pistache is zó typisch voor de rijke keukentradities uit zijn jeugd in Iran. En saffraan is bijna net zo duur als goud dus ook dat maakt de naam Golddigger de allerbeste voor deze pannenkoeken. Maar waar het hier voor de meeste mensen natuurlijk om gaat zijn de 3 blaadjes bladgoud van 22 karaat en een glas Luc Belaire Rosé champagne. Helemaal P-Diddy stylo. Ik vraag mij af, is Lil’ Kleine al geweest?