Matcha Bar

Alle matcha lovers opgelet, want ik heb fantastisch nieuws! Tromgeroffel… Op de Albert Cuypmarkt opent heel binnenkort een Matcha Bar!! Dat is dus écht heel leuk en lekker nieuws want zoiets bestond nog helemaal niet. We hebben genoeg koffie tentjes, hippe burger bars en wijven tenten maar een Matcha bar, dat ontbrak er nog aan.
Matcha Bar

Matcha Bar in De Pijp

De Matcha Bar opent hopelijk nog voor de feestdagen haar deuren want deze dessert shop is natuurlijk de plek bij uitstek waar je je vrije en laatste dagen van het jaar 2017 kunt slijten.
Matcha Bar

Wat komt er op het menu?

Dat is natuurlijk een beetje een open deur want wat zou je nou in een Matcha Bar kunnen krijgen? Uiteraard Matcha. Maar wat maken ze hier met Matcha? Weer goed nieuws; niet alleen de beste latte’s en theetjes maar ook stunning matcha sweets en gebakjes.
Matcha Bar

Matcha obsessie

Matcha is heel gezond en lekker dat weten de meeste nu wel. Jij niet? Klik dan even hier want daar leg ik je allevoordelen van matcha uit. Maar behalve dat het dus gezond is heeft het ook een cool kleurtje en smaakt het heel lekker.
Matcha Bar

Nog heel even geduld half december kan heel Amsterdam los bij de Matcha Bar

Adres: Albert Cuypstraat 89
Meer info klik hier.
Matcha Bar