Madam Pancake

Verstopt in een zijstraat van de Warmoesstraat vlakbij het Centraal Station en praktisch op de Wallen zit Madam Pancake. Dit kleine tentje aan de Lange Niezel nr. 18 serveert één van de beste pancakes van Amsterdam. Dus ben je fan van een flinke pancake stack ga hier dan vooral snel heen.
Madame Pancake

Madam Pancake

Madam Pancake lijkt kleiner dan het in werkelijkheid is. Stiekem kunnen hier best wat mensen zitten dus er is bijna altijd wel plek. Het is een beetje ingericht alsof je bij een echte Amerikaanse diner zit te eten en het heeft dan ook een beetje dat ‘Peach Pitt’ gevoel van BH90210.
Madame Pancake

Panter cake bij Madam Pancake

Bij Madam Pancake gaat het natuurlijk om de pannenkoeken maar mag ik heel even wat extra aandacht voor de Leopard Cake die ze hier op het menu hebben staan? Sorry dat is toch niet normaal. Deze cake is naast helemaal goals ook nog eens heel lekker en natuurlijk aller knapst.
Madame Pancake

Madam Pancake’s pancakes

Oké en dan nu over de pannenkoeken. Chef Mohamed Mahraoui (Bo Cinq, Pita Queen, etc) heeft de meest lekkere en bijzondere combinaties bedacht en ze zien er ook nog eens allemaal even prachtig uit. Of je nu gaat voor stroop, chocola, rood fruit of roerei met zalm. Ze zijn allemaal lekker. Ben je echt niet van de pancakes dan kan je ook verschillende soorten smoothiebowls bestellen. Op de toonbank staan allemaal lekkere cupcakes, taarten en cookies dus ook voor een koffietje met wat lekkers kan je hier terecht.
Madame Pancake

Moet je de trein pakken en heb je trek of kom je net aan in Amsterdam en moet je nog lunchen? Madame pancake aan de Lange Niezel 18 is zeker de moeite waard. Meer weten over deze zaak? Klik hier voor de website.

Benieuwd naar de hele lijst met hotspots die de beste pancakes van Amsterdam?