Lekkere en snelle ontbijtjes 3

Ontbijten doe ik het liefst elke dag extreem uitgebreid en neem ik er lekker de tijd voor. Vers sapje, lekkere haver latte, croissantjes uit de oven, kaas van de kaasboer, lekkere jam en roomboter, vers fruit. Je kent het wel. Helaas is de realiteit een stuk minder fancy en heb ik vaak haast en eet ik een broodje pindakaas of de restjes van Yuki haar ontbijtje. Maar stiekem ben ik steeds beter geworden in leuke, snelle en lekkere ontbijtjes voor elke dag te maken met gewoon dingen die ik toevallig in huis heb. Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn recepten!

Lekkere en snelle ontbijtjes 3
Lekkere en snelle ontbijtjes 3

Pink Smoothiebowl

Bij iedereen vast wel bekend en zó makkelijk. Hier komt je zelfs prima mee weg als je een spontane logee hebt die je niet met een lege maag wil wegsturen, of waar je stiekem indruk op wil maken. Al het fruit wat je hebt doe je in de blender, dan doe je hier wat yoghurt, melk of sap bij, wat granola erover en klaar ben je. Super makkelijk, snel, gezond en als je een beetje je best doet ziet het er ook nog heel Instagramwaardig uit.

Mijn favoriete recept?

Een handje frambozen, 1 banaan, een halve avocado, wat verse jus en wat cocosrasp mixen tot een lekker smooth papje. Dan de smoothie een beetje pimpen met wat vers fruit wat je nog over hebt en dan top je dit af met mijn favoriete granola. Welke dat is? De nieuwe smaak cacao & almonds van Eat Natural. Binnen vijf minuten heb je een lekker, gezond en super knap ontbijtje waar je de hele ochtend lekker op gaat.

Benieuwd naar de andere recepten? Klik hier.
Moet je kleintje binnenkort trakteren? Ik zocht voor Yuki’s eerste verjaardag 10 leuke en gezonde kindertraktaties uit. En de meeste zijn nog heel makkelijk te maken ook.