De leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 6 jaar van rond de 10 euro

De eerste twee jaar met Yuki hebben we dat hele Sinterklaas gebeuren een beetje gelaten voor wat het was. Ze begreep er toch niet veel van en om nou weer zoveel cadeaus in huis te halen voor niks vond ik een beetje overdreven. Maar toen ze 2,5 was en de Sinterklaas periode brak aan was er geen ontsnappen meer mogelijk. Sinterklaas was AAN. En hoe. En Ravi werd hier natuurlijk in meegesleept dus elke keer als ze hun schoen gezet hadden was de hele bende om 05:00 wakker. Zo zuur. Nooit zo blij geweest dat onze goedheiligman weer opgerot was naar Spanje. Wat voor cadeaus in de schoen gingen vond ik nog wel een dingetje dus maakte ik een lijstje met de leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 6 jaar van rond de 10 euro.

De leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 6 jaar rond de 10 euro

Schoencadeaus moeten eigenlijk onder of rond de 10 euro zijn vind ik. Of het moet een ‘handig’ cadeau zijn zoals een nieuwe electrische tandeborstel die ze vorig jaar kregen. Die heb je overigens nu ook al vanaf 10 euro van Paw Patrol. Maar eigenlijk ben ik ook een beetje klaar met “rommel” in huis halen dus geef ik soms toch liever iets duurders waar we echt wat mee kunnen dan een cheap cadeau wat na 3x spelen kapot is of waar in no time niet meer naar omgekeken wordt.

Deze raamstickers voor jongens met vliegtuigen, auto’s en brandweerwagens kosten maar 4 euro en is een goed voorbeeld van een nog goedkoper cadeau waar thuis of zelfs onderweg in de auto leuk mee gespeeld kan worden. Dus het hoeft niet altijd duur te zijn! Voor meisjes heb je deze raamstickers met sprookjes figuren of met unicorns. Maar ik heb een hele lijst gemaakt met allerlei cadeautjes voor kids van rond de 10 max. 15 euro.

De leukste schoencadeautjes voor kinderen tot 6 jaar van rond de 10 euro

Leuke Paw Patrol Schoencadeautjes

Paw Patrol cadeautjes

Zowel Yuki als Ravi en Xan zijn opeens helemaal fan van Paw Patrol. Super handig want hier kan je eindeloos in variëren van knuffels tot autootjes en poppetjes. De grootste hits die ze hier kregen van Paw Patrol waren;
Paw Patrol met vliegende draak prijs varierend van 12 tot 15 euro
Paw Patrol Rider met voertuig (11,99 euro)
Paw Patrol Everest (13 euro)
Paw Patrol Tracker (12,99)
Paw Patrol Rockey (12,09)
Paw Patrol Zuma (12,99)
Paw Patrol Rubble (10,69)
Paw Patrol Marshall (10,59)
Paw Patrol Chase (12,99)
Paw Patrol 4 in 1 puzzel (9,99)
Chase Paw Patrol poppetje en auto (8,09 euro)
Sky Paw Patrol knuffel (8,80 euro)
Marshall Paw Patrol poppetje en auto (8,79 euro)
Marshall knuffel (8,80 euro)
Paw Patrol memo lotto domino spelletje (9,95 euro)
Alle Paw Patrol figuren met auto zijn een hit hier. Yuki speelt er soms mee, Ravi het meest en Xan vindt het ook al leuk. Dit soort cadeaus vind ik ideaal want ze zijn kwalitatief goed en de komende 3 a 4 jaar speelt Xan er ook nog mee. Paw Patrol Tracker in zijn Jungletruck kost 12,99 en is een mooie aanwinst voor de verzameling. Ravi wilde heel graag Rider en die kocht ik bij Amazon voor 12 euro en Yuki kreeg Everest van Paw Patrol (12,99) in haar schoen.

Leuke Playmobil Schoencadeautjes

Kleine Playmobil cadeautjes vallen altijd in de smaak want er wordt hier continue met Playmobil of Duplo gespeeld. Voor jongens en meisjes uit alle leeftijden kan je eindeloos variëren maar hier een paar leuke voorbeelden:
Playmobil konijnen en cavia hok, met allemaal kleine diertjes en groente voor 12 euro.
Playmobil vliegende unicorn met fee voor 13,49 euro
Playmobil konijnencreche voor 9,99 euro
Playmobil ijsjes verkoper voor 7,75 euro
Playmobil politieman met hond voor 8.95 euro
Playmobil mama met baby in draagzak en puppy voor 3,55 euro
Playmobil unicorn veulen voor 4,06 euro
Playmobil honden trainster voor 9,39 euro
Playmobil banketbakster met toetjes voor 6,99 euro
Playmobil piraat met doodshoofd kanon voor 10,29 euro

Leuke Duplo Schoencadeautjes

De Duplo Bulldozer kost nog geen 10 euro en is een top schoencadeau voor jongens vanaf 2 jaar. Ook de Duplo politie agent met motor is nog geen 10 euro en dikke favoriet hier thuis. Kleine, maar toch leuke schoencadeaus voor jongens vind ik toch vaak moeilijker. Voor Yuki kom je snel weg met een klein popje, iets om te knutselen, stiften of whatever. Ravi kreeg deze Duplo Sleepwagen van 11 euro dit jaar en was mega blij. Andere leuke Duplo sets voor jongens en meisjes zijn;
Lego Duplo Jurrasic Dino crèche met baby dino’s voor 15,95 euro of Lego Duplo eenhoorn voor 8,99 euro. Duplo voor in bad is nieuw en vind ik heel leuk zoals deze Drijvende rode panda voor 8,99 euro. Of een setje Lego Duplo wilde dieren uit Afrika voor 9,99 euro of een set Lego Duplo dierendokter met een baby ijsbeer voor 14,35 euro.

Wat niet echt een schoencadeau is maar wel een fantastisch Duplo Sint cadeau is voor alle jongens van 1 tot 4 jaar is de super stoere  T-Rex en Triceratops Duplo set. Deze is 25 euro en kochten wij in Legoland voor Xan en iedereen speelt hiermee. Echt top!

Leuke Lego Schoencadeautjes

Lego is hier een hit sinds Yuki op de basisschool zit. Zij kan echt uren bouwen en doen, Ravi doet mee maar heeft een iets minder lange spanningsboog maar vindt het wel echt heel erg leuk. Dus hoe meer Lego hoe beter! En Lego valt wat mij betreft net als Duplo onder de duurzame en pedagogisch verantwoorde cadeaus. De kids spelen nog met mijn oude duplo dus ik ben van plan al hun Duplo, Lego en Magnatiles enzo allemaal netjes te bewaren voor mijn kleinkinderen.

Ninjago Lego is hier bij beide een mega hit. Vaak vind je al leuke setjes van rond de 8 euro zoals deze Lego Ninjago Jungle Aanvalsvoertuig (7,99) Of deze Lego Ninjago Zwaard Motor (7,99) Maar ook de Lego City Monstertruck van 7,99 euro is echt een top schoen cadeau. Deze Lego Citylife pony wasstal is toch te leuk, en maar 8,99euro. Yuki kreeg vorig jaar deze Lego Friends kattenverzorgster set, mega leuk bouwt ze hele katten huizen mee, ook maar 9,99euro. Deze sets lijken mij ook leuk, Lego Pizza restaurant 11,99euro en de Lego Friends Dierenambulance voor 8,99euro. Of de Lego waterval in het bos voor 8,99 met te schattig eekhoorntje, of een stoere Lego Marvel Spiderman wagen met poppetjes en Miles Morales figuur voor 11euro. Oh, of deze Lego Disney Frozen Elsa met kasteel voor maar 8,99 euro.

Leuke knutsel schoencadeautjes

Washimals speeltuin met dieren voor 9,99euro of Washimals Dino’s ook voor 9,99 euro of een Washimals Party Pack voor 13,99 euro.

Aquabeads mega leuk knutsel cadeau voor jongens en meisjes!
Aquabeads starterkit-koffer voor 15,99 echt een mega hit en als ze eenmaal dat omklap rooster hebben kan je gewoon alleen maar goedkope navullingssets kopen. Ze hebben deze ook voor boys of stoere meiden Super Mario starterset van 14,99 euro. Navulling gaat vanaf 8,99 euro.

Top model kleurboeken zijn en blijven altijd een hit en deze kost maar 5,49 euro is een top schoencadeau. Doe je er een setje echt goede stiften bij. Deze set stiften van Stabilo met 30 kleuren die je 8!! weken zonder dop kunt bewaren kosten 8,88 euro is echt ideaal.

SES Kleuren met water, echt mega leuk cadeau kost 10 euro en kan je vanaf 1 jaar mega leuk met kleuren en verven. Droogt snel op en dan kan je weer opnieuw beginnen.

Magnetisch tekenbord van Peppa Big (14 euro) en een top cadeau voor kleintjes van 1 of 2 jaar. Ook ideaal voor mee in het vliegtuig trouwens.

Glitterzeep maken, lekker kliederen en je eigen glitter zeepjes maken. Voor 10,99 heb je een heel gaaf cadeau!

Leuke superhelden en Pokemon schoencadeautjes

Spiderman, Avengers, superhelden en Marvel blijven populair bij jongens en meisjes maar zijn vaak toch wel prijzig. Ik heb een aantal leuke cadeautjes gevonden die niet meteen de hoofdprijs kosten.
Battelcubes van Marvel Avengers, dit zijn een soort vierkante dingen waar ze mee gooien / vechten en welke het eerst uit elkaar spat verliest. 12 euro en een heel blij kind!

Marvel speelfiguren. Sommige zijn echt onwijs duur maar meestal zitten er ook aanbiedingen tussen van 12 of 13 euro. Soms ook te koop bij Action maar Bol heeft ook vaak goede deals zoals deze Captain America voor 13 euro en deze Amazing Spiderman voor 14 euro of Iron man voor 10,34 euro.

Baby Yoda knuffels en poppen zijn ook een hit. Deze knuffel kost 15,35 en is echt een top cadeau voor fans. Een superhelden puzzel is ook altijd leuk en kost vaak niet zoveel. Deze is 9 euro en daar zit ook Baby Yoda in!

Pokemon mega construction sets zijn een onwijze hit bij de boys van 7 jaar en ouder. Deze set met Umbreon en Espeon kost 13,49 euro en maak je echt de blits mee!

Pokemon battle packs met 2 speelfiguren. Deze kosten gemiddeld tussen de 12 en 17 euro. Deze Squirtle en Pikachu winter edition battle pack set kost 11,99 en hier maak je elke Pokemon fan blij mee!

Pokemon zoek boeken zijn mateloos populair en deze kost nog geen 10 euro en er zitten ook nog coole stickers bij!

Coole puzzels, spelletjes of gave boeken

Boeken vind ik ook leuk om te geven. Puzzels of spelletjes die je samen kunt doen overigens ook. Deze mogen wat mij betreft dan ook wel wat duurder zijn maar dat hoeft niet.

Pokemon puzzel 1000 stukjes 12,99 euro
Pokemon puzzel 200 stukjes 11euro
Pokemon zoekboek 9,69 euro
Superhelden Avengers puzzel 160 stukjes 11,95 euro
Avengers boek met de beste 5min verhalen 9,95 eur0
Dino weetjes kwartet 8,99 euro
Regenwormen 13,99 euro
Dobble 12,99 euro
Uno junior 9,39 euro
Keer op Keer kids 13,99 euro
Ik ga lezen (AVI1 eerste leesboek groep 3)  7,99 euro

Boekentips
Gewoon zoals je bent 13,99 euro
Coco kan het 11,25 euro
Game helden tegen de monsters (vanaf 7jr) 16,50 euro
Ninjago Lego leesboeken (vanaf 7jr) AVI2 9,99 euro
Zoekboek speuren in het pandabos 12,99 euro

Voor meer boekentips klik hier naar onze favo voorleesboekenlijst van 1 tm 6 jaar