De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

En na alle Sint hysterie gaan we weer met gierende banden vol door naar Kerst. Dit jaar wellicht in een heel andere vorm dan normaal maar wel met cadeaus en een stuk meer binnen blijven. Daar heb ik met Sint en Kerst ook echt op gelet dat we meer cadeaus gaven waarmee binnen gespeeld kan worden en waar ze allemaal een tijdje zoet mee zijn. Denk aan spelletjes voor met z’n alle of juist alleen, speelgoed zoals Duplo, Lego, Playmobil, knutsel spullen, boekjes en houten blokken of Kapla waar de kids hele bouwwerken mee maken. Want het ziet er toch naar uit dat we misschien wel tot maart met z’n alle meer binnen moeten blijven dus dan moeten we er maar het beste van maken…

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor babies van 0 tot 1

Eigenlijk krijgen onze kids op deze leeftijd nog niks en toen Yuki 2 was hebben we de feestdagen helemaal overgeslagen en ook geen Sint gevierd maar gingen we lekker 3,5 week naar Bali. Niemand die iets had gemist. Maarja nu is Yuki 4 en Ravi 2 dus moeten we het steeds meer gaan vieren en dan kan je Xan moeilijk overslaan want Sinterklaas én de Kerstman houden ook van kleine babietjes hahaha. Wel zeg ik altijd dat babietjes maar 1 cadeautje krijgen omdat ze nog zo klein zijn dus daar kom je dan ook weer makkelijk vanaf.

Stapelblokken

Klinkt misschien niet meteen mega boeiend maar hier wordt nog zoveel mee gespeeld. We kregen voor Yuki’s 1ste verjaardag een set stapelblokken en die gebruiken we nog steeds. Er wordt mee gebouwd, gestapeld, ze leren de dieren en cijfers erop herkennen echt een mega leuk cadeau! Dit zijn leuke pastel kleurige blokken van 19 euro maar deze stapelblokken met bosdiertjes is ook super leuk en voor jongens of meisjes die dol zijn op coole auto’s zijn deze snelle auto stapelblokken echt te gek!

Lovevery Blokkenset
Deze blokkenset kost maar liefst 100 euro (echt extreem duur) maar is de eerste blokkenset die ontstaan is vanuit wetenschappelijk onderzoen en in 2018 bekroond door TIME magazine tot uitvinding van het jaar. Daarnaast is het duurzaam gemaakt  van FSC-gecertificeerd hout en bespoten met een niet-giftige lak. De set bestaat uit 70 stevige blokken en 18 vormen, die samen speel- en leerplezier geven in meer dan 20 ontwikkelingsfases. Deze blokkenset is ontwikkeld door experts en hier kunnen kinderen hun hele leven mee spelen.

Little Dutch treinbaan dierentuin
Ik vind Little Dutch een super leuk merk en niet alleen omdat het van eigen bodem is maar ook omdat het super betaalbaar speelgoed heeft wat ook nog eens knap in je huis staat en waar de kids ook écht mee spelen. Deze trein met dierentuin dieren van 15 euro is hier een perfect voorbeeld van. Dit zijn leuke houten diertjes met een treintje wat kan rijden en waar je dieren in kunt zetten en is dus het ideale cadeau voor babies van een paar maanden. Maar Yuki speelt hier nu ook nog mee. Je kunt je set ook steeds aanvullen met bijvoorbeeld de Little Dutch blokkenton. Deze ton is er in het roze en blauw en kost 14 euro en hoe oud de kinderen ook zijn iedereen speelt en bouwt graag met deze blokken. Wil je max 10 euro uitgeven scoor dan de Little Dutch 3 leuke houten autootjes, ook hier spelen ze jaren mee en zijn knap en duurzaam. Of scoor de houten Little Dutch hamertje tik voor 10 euro in het roze of blauw. Wel veel herrie maar ook veel speelplezier.

Interactieve Kubus van Vtech
Yuki kreeg van onze vrienden van Vtech voor haar geboorte deze interactieve kubus van 39 euro en dat vond ik zelf wel een beetje een duur cadeau. Maar als je bedenkt dat Ravi er ook zeker een jaar mee gespeeld heeft en Xan er nu ook vaak mee speelt dan valt het al weer mee. Daarnaast is ‘ie nog steeds zo goed als nieuw dus dit ding gaat zeker nog 5 jaar mee en hier gaan misschien nog heel veel andere kids mee spelen. Toch een goede investering! Bij Bol.com is ‘ie vaak in de sale dus check ‘m hier.

Olifant leer en lanceerbaan
Van haar tante kreeg Yuki deze voor haar eerste verjaardag en tot op de dag van vandaag speelt ze hier met vriendjes van school nog mee. Maar ook bij Ravi is ‘ie favoriet en Xan schatert er op los als de olifant de ballen schiet en Ravi deze probeert te vangen of pakken. Echt een hit.

Vtech Loopwagen
Tot nu toe hebben al mijn kids leren lopen voor hun eerste verjaardag en met deze loopwagen. Dit item kunnen we dus ook een goede investering noemen. Daarnaast is het relaxed dat ze ‘m al leuk vinden vanaf een maand of 5 want dan kunnen ze op hun buik aan alle knopjes en geluidjes zitten dus wil je 1 ding in huis halen waar ze lang zoet mee zijn en ook nog wat van kunnen leren dan zou ik kiezen voor de loopwagen van Vtech deze kost 35 euro maar je kan ‘m ook tweedehands scoren op Marktplaats.

Baby Ziet boekje
Wat ook een top cadeau is voor nog geen 10 euro is het boekje ‘Baby Ziet‘ voor vanaf de geboorte tot zeker 1 jaar oud. Dit boekje bevat dikke bladzijdes met veel patronen, kleuren en figuren en kleine baby’tjes kunnen heer minutenlang geïntrigeerd naar kijken.

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor babies van 1

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

Stapelkubussen met houten dieren
Als de kids bijna 1 of al 1 zijn begint het wel al leuk te worden want dan begrijpen ze het concept ‘cadeautje’ al wat meer alleen zijn ze bij ons op die leeftijd vooral blij met snoep en koek haha. 1 jaar is ook wel de leeftijd om vast te investeren in cadeaus waar ze straks wat aan hebben. Denk dus wederom aan blokken of van die kartonnen stapel kubussen. De stapelkubussen met houten dieren van 25 euro is echt waanzinnig leuk! Zo heb je de leuk gekleurde kubussen waarmee ze kunnen bouwen, leren stapelen etc. En heb je allemaal leuke houten diertjes waarmee ze kunnen spelen en hun eerste woordjes of geluidjes kunnen oefenen.

Stapelblokken met dieren en een autootje
Deze stapelblokken met dieren en een muis in een auto vind ik ook heel leuk. Hier kunnen ze naast stapelen en torens bouwen ook hele dorpen en straten mee maken. Deze doos kost 22 euro en is leuk voor jongens en meisjes.

SES Kleuren met water
Dit is een top cadeau van 10 euro waar iedereen plezier van heeft. Je kleintje omdat ie lekker mag kliederen en jij omdat je nergens verf vlekken hebt. Deze kaartjes kan je eindeloos opnieuw verven en het blijft leuk. Zelfs Yuki vindt dit nog leuk om te doen! SES heeft heel veel leuke knutselcadeaus van rond de 10 euro zoals deze SES mijn eerste kunstwerk of SES mijn eerste vingerverf set (met schort).

Ik maakte toen Yuki en Ravi 1 werden ook een hele lijst met de leukste cadeaus voor als je kleintje 1 jaar wordt dus ook hier kan je vast nog inspiratie op doen! Klik hier voor de cadeau inspiratie voor babies van 1 jaar.

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor peuters van 2
De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

Als je kleintje 2 is zijn de feestdagen echt leuk want dan krijgen ze al veel meer mee en zie je echt hoe blij ze kunnen reageren. Ravi springt elke keer juichend in het rond als hij een schoencadeau heeft en dat is zo genieten. Nu met Kerst ligt hij vaak op zijn buik voor de boom te loeren naar de pakjes en roept hij telkens Yuki om te kijken welke naam erop staat.

Electrische speelgoedboormachine
Ravi is een echte jongen en is dus dol op alles wat rijdt, waar je mee kunt slaan of gooien of mee hameren of boren. Deze elektrische boormachine van 10 euro lijkt mij dus een top cadeau voor onder de boom. Of deze Bosch gereedschapskist van 12 euro lijkt mij ook top. Ik heb een keer de fout gemaakt om een pedagogisch verantwoorde gereedschapskist van hout cadeau te doen (wist ik veel) maar dat is dus een DRAMA want daar slopen ze echt alles mee. Dus kies voor plastic.

Tandartsset of dokterskoffertje
Als kids 2 zijn beginnen ze rollenspellen leuk te vinden. Vaak hoor ik ‘jij bent ziek’ of ‘je moet naar de dokter’ en dan is zo’n tandartsset of een dokterskoffertje echt super leuk. Deze sets kosten meestal rond de 10 euro. Yuki kreeg deze tandarts koffer van 14 euro en Ravi de dokters koffer van 10 euro. Heel veel speelplezier!

Houten keukenspulletjes of etenswaar
De houten speelkeuken wordt hier heel veel gebruikt en voor 50 euro heb je al een hele knappe keuken met pannen en spatels, maar je moet ook wat leuke etenswaar hebben. Voor 10 euro heb je al hele leuke houten donuts, en voor 25 euro heb je al 4 houten kistjes met alles wat je nodig hebt zoals kaas, eieren, brood, vlees, vis etc. Maar deze houten ijsjes set met ijsjes, macarons en ander lekkers is ook echt mega leuk!

Bumba familie spel
Spelletjes spelen met peuters van 2 is meestal een drama want ze kunnen zich niet lang concentreren, luisteren slecht, houden zich niet aan de regels etc. Maar we gaven Ravi het Bumba spel voor Sinterklaas en dat was echt een hit en ook Yuki vindt het leuk om mee te doen. Win win dus! Dit spel kost 12 euro en is dus leuk voor kinds vanaf 2 jaar. Iedere speler krijgt een aantal kaartjes en he hebt 1 knop. Als je aan de beurt bent druk je op de knop en komt er een geluidje uit van een brandweer, een schaap, een hond, Bumba, een gitaar of een aap. Als je de kaart die bij het geluidje hoort voor je hebt liggen mag je die weg doen. Wie het eerst geen kaartjes meer heeft heeft gewonnen!
Koop hier het Bumba was da na spel voor 12 euro.

Playmobil
Playmobil is eigenlijk voor alle leeftijden leuk maar vanaf 2 jaar gaan ze er écht mee spelen. De Playmobil autobus is super leuk voor jongetjes vanaf 1,5 jaar en kost 19 euro. Hier krijg je allemaal poppetjes bij en bagage en een bus waar je de poppetjes in en uit kunt doen. De Playmobil vuilniswagen van 17 euro is ook een top cadeau en de Playmobil kiepwagen van 15 euro evenals de Playmobil graaflader van 16 euro zijn top cadeaus voor jochies vanaf 1,5 a 2 jaar. Voor meisjes van die leeftijd scoor je het Playmobil speeltuintje met schommel, glijbaan en bankje met poppetjes en dieren voor 17 euro of het leuke Playmobil Feeënbos met een glijbaan en een echte unicorn voor 18 euro. Een ander leuk klein cadeautje voor meisjes van 2 is de Playmobil Eenhoornkoets met fee voor maar 12 euro. Of een Playmobil prinses met een eenhoorn voor 10 euro, daar ga je zo hard mee scoren!!

Duplo
De Duplo rijdende stoomtrein is een hele grote hit. Een paar vriendjes van Ravi hebben deze en dit staat in de top 3 van zijn verlanglijst. Leuk om dan aan de opa’s en oma’s treinrails of andere treintjes te vragen dan heeft ‘ie straks een hele set. De Duplo brandweer met geluid (17 euro) kreeg Ravi van zijn opa voor zijn 2de verjaardag en is de meest populaire auto in ons assortiment. Voor meisjes van rond de 2 jaar is het Mini Mouse verjaardagsfeest (19 euro) een heel leuk cadeau want er zit niet alleen een Mini Mouse en een taart bij, dit pakket komt ook met een roze auto. Maar voor 13 euro heb je ook al een leuke Duplo meiden slaapkamer met een bed met een glijbaan.

Leuke Boekjes
Wat de kinderen van ons ook altijd krijgen tijdens de feestdagen is een aantal nieuwe boekjes. Ik ben ze zelfs soms ook zo zat dat een paar keer per jaar wat nieuwe boekjes leuk is voor iedereen. De boekjes Gewoon zoals je bent, Ssst de tijger slaapt, De leeuw en de muis, Twee vechtende eekhoorntjes, Mag ik meedoen?, Heb jij mijn olifant gezien? en het boekje Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft zijn voor deze leeftijden heel leuk.

Vtech Dino’s switch & go
Voor jongens zijn de Dino’s van Vtech trouwens ook top om te geven. Ravi kreeg tijdens de Vtech persdag (lucky him) de groene versie en deze Sinterklaas samen met zijn neef de gele. Je kunt ze alle 3 sparen en alle 3 zijn het dino’s en stoere auto’s in één. Voor meisjes kan je kiezen voor de Sprakling Friends een unicorn, een vosje of een pauw. 3 leuke beestjes die van kleur veranderen, bewegen of praten. Wat ook een leuk en leerzaam cadeau is voor deze leeftijd is het Vtech mijn eerste 100 woordjes boek. Dit boek kost 20 euro en lijkt meer op een laptop (vond Ravi alleen al allercoolst) en op elke bladzijde staan dieren die geluid maken en een stem die zegt welk dier het is. Super leerzaam en leuk!

Cadeau inspiratie voor baby’s vanaf 2 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor peuters van 3
De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

Met 3 jaar begrijpen exact wat Sint en Kerst is en vooral wat het inhoudt. Extra leuk voor de kleintjes dus en handig voor pa en ma want je kunt de hele dag door dreigen met dat ze niks krijgen als ze niet lief zijn en luisteren gnagnagna.

Vtech Magische Glamper
De Vtech Magische Glamper is eigenlijk alles wat een meisje van 3 of 4 wil hebben. Yuki speelt altijd met de stoere auto’s van haar broer maar wilde zo graag een meisjes auto of wagen. Deze Roze Glamper kan van alles en er zitten poppetjes en kampeerspullen bij dus genoeg speelplezier. De prijs is 33 euro. Voor Ravi hadden we de Vtech Vrolijke Vriendjes Brandweerwagen en die is een stuk duurder (53 euro) maar ook een stuk groter en kan nóg meer. Na dit cadeau hoor je ze eigenlijk helemaal niet meer dus als je slechts één cadeau wil geven dan kan ik je dit van harte aanbevelen.

Magformers
Magformers zijn een ware hit hier in huis. Sowieso zijn al mijn kids dol op bouwen en Yuki misschien nog wel het meest. Deze Magformers zijn redelijk duur (36 euro voor een pakket) maar daar zijn ze voorlopig echt zoet mee en dit speelgoed valt in de categorie Duplo en Lego want dit gaat 100 jaar mee en kunnen jouw kleinkinderen straks nog mee spelen. De goedkooptste en kleinste Magformersset is 24 euro. Hetzelfde geldt voor Kapla.

Kapla
Kapla is misschien wel het meest duurzame speelgoed ooit. Gaat 100den jaren mee en kids van alle leeftijden heb je hier speelplezier aan. Xan kauwt en slaat met de plankjes, Ravi bouwt en mollesteert de boel en Yuki bouwt Artis na met hokken van Kapla en dieren van Schleich of Action. De goedkoopste Kapla set is 23 euro en daar kom je al een heel eind mee. 100 plankjes van Kapla heb je al voor 39 euro.

Loopfiets of step
Mocht je kleintje nog geen loopfiets of step hebben dan is dit misschien wel een cool cadeau. De stepjes en fietsjes van Puky schijnen één van de beste te zijn. Een Puky Pukylino Loopfiets met 3 wielen voor de aller kleinsten heb je al vanaf 49 euro en een Puky loopfiets vanaf 2 jaar is 100 euro. De Micro mini step deluxe vanaf 2 jaar kost 109 euro en deze rode heeft Ravi met lampjes die lichtgeven. Ik koos voor Yuki expres een zonder lampjes omdat ik het een beetje ‘kermis’ vond maar ben hierop teruggekomen want vooral in de winter over straat en in het donkere park is het levensgevaarlijk zonder lampje. De lampen in Ravi’s wielen zijn dus ook echt voor de veiligheid. Er bestaan ook hele coole steps voor tot 100 kilo en deze Fizz Scooter step met 2 wielen kost maar 60 euro en is voor wat oudere kids perfect.

Paw Patrol
De Paw Patrol gekte is compleet aan hier en zowel Yuki als Ravi zijn helemaal fan. De speelfiguren met autootjes waren hun mooiste schoencadeaus dus ook met Kerst scoor je hier goed mee. Dit soort figuren en auto’s zijn de leukste want die zijn wat groter dan de metalen mini wagentjes en hier spelen ze leuker mee omdat de hondjes erin en eruit kunnen. Marshall, Skye, Everest, Rocky en Chase zijn het populairst.

Voor meer cadeaus check het artikel met cadeau inspiratie voor kids vanaf 3 jaar.

De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

De leukste Kerst cadeaus voor kleuters vanaf 4 jaar
De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

Totale hysterie!! Dit jaar is het feest voor Yuki aan de ene kant lastig omdat door Corona de Sint niet op bezoek kon komen, we niet naar de intocht mochten en ze nooit pietjes op straat meer ziet lopen. Zij maakt dit echt helemaal mee en komt soms met vragen waar ik echt niet zo snel een antwoord op weet. Maar goed dat die feest dagen achter de rug zijn en we nu gewoon cadeaus onder de boom kunnen leggen. Een stuk makkelijker.

Playmobil
Hier wordt altijd veel mee gespeeld dus blijft een top cadeau. De Playmobil ijsjesverkoper van 12 euro is super leuk en de Playmobil eenhoorn met prinses van 10 euro zijn echt top cadeaus. Aan opa en oma vragen we de Playmobil fee met eenhoornkoets van 13 euro en dan is het hele feest compleet. Als je echt helemaal over the top wil gaan kan je ook nog het Playmobil Prinsessenkasteel van 90 euro geven.

Enchantimals
Ik ontdekte deze Enchantimals op Amazon en dit bleek met Sinterklaas een grote hit. Yuki kreeg het Panter meisje met baby panter in haar schoen en ze was zo blij! De popjes kosten op Amazon tussen de 8 en 10 euro en op Bol.com het dubbele dus ik bestelde ze bij Amazon. De leukste zijn Cherish met haar baby jachtluipaardjeSybill met haar sneeuwluipaardje, Naddie Narwall met haar baby narwall en Tanzie Tijger met haar baby tijgertje. Je hebt trouwens ook jongens figuren van Enchantimals en hele huizen en andere speeldingen.

Vtech Sparkling Stella
Het Eenhoorntje Sparkling Stella van Vtech kreeg ik tijdens het Tripp Trapp diner en ging uiteraard via Sinterklaas naar Yuki. Dit eenhoorntje kan praten en van kleur veranderen en is echt een leuk meisjes ding om mee te spelen. Wat ook leuk is voor kleuters van 4 is de Vtech Kidizoom Camera (60 euro). Deze digitale camera is er in het roze en blauw en hiermee leren ze voor het eerst echt omgaan met een digitale fotocamera en kunnen ze zelf foto’s maken en filmen. Super leuk als we straks weer op vakantie mogen dat Yuki haar eigen vakantiefoto’s kan maken!

Dessineo leren tekenen
Yuki kreeg van de Sint de overtrek koffer van Dessineo en heeft nu dus een eigen soort van lichtbak waar ze met de bijgeleverde sjablonen echt stap voor stap kan leren tekenen maar ook van alles kan overtrekken. Echt super leuk en ook Ravi vindt dit leuk om te doen.

Ik leer lezen
De Ik leer lezen koffer van Jumbo was een beetje een prijzig schoencadeau (21 euro) maar wel heel erg leerzaam. In de koffer zitten alle letters van het alfabet en sjablonen met woorden en plaatjes en zo leren kinderen zelf de letters op de luiste plaats leggen. Ik hoefde Yuki eigenlijk niks uit te leggen ze begon er gewoon mee en maakt ze nu allemaal foutloos zelf. Echt een leuke manier om spelenderwijs te leren. Ik komt ‘m hier bij Bol. Er bestaat ook een Ik leer schrijven koffer van 19 euro en een Ik leer rekenen koffer van 20 euro. Allemaal super goede cadeaus waar ze spelenderwijs ook nog van leren. Er zijn ook van die leuke Electropen Spelletjes voor kinderen van groep 1 en 2 en die kosten 14 euro.

Lego
Op haar 4de verjaardag kreeg ze voor het eerst Lego en dat hele proces van samen met papa iets bouwen vond ze echt geweldig. Kleine niet al te dure Lego setjes zijn voor deze leeftijd dan ook erg leuk. Zoals deze Lego Friends Hondenspeelplaats van 11,50 euro of deze Lego Friends IJskar van 19 euro, of deze Lego Friends Sapwagen met Surf girls van 17 euro.

Slijm
Mijn minst favoriete cadeau is alles wat met slijm te maken heeft maar daar is Yuki natuurlijk dol op. Voor 15 euro scoor je een doos met Glitterslijm maken in 5 kleuren en heb je een geweldig blije kleuter thuis. Is ook wat waard toch?

Armbandjes en kettingen maken
Voor 8,99 kan je Unicorn schuifarmbandjes maken en als je iets met kralen wil doen dan is deze Unicoron sieraden knutselset van 11 euro een top cadeau. Ik zag een aanbieding bij Bol van Totum (Sweet Charm Factory – sieraden maken) een soort koffertje met allemaal kralen en unicorn dingen en sleutelhangers waarmee je tientallen kettinkjes en armbanden etc mee kon maken voor nog geen 10 euro. Shop ‘m hier.

Knutselen en Kleuren
Knutselcadeaus ben ik altijd fan van want dat vind ik zelf ook vaak leuk. Yuki en ik hebben al een paar keer met krimpfolie geknutseld en dat is elke keer weer leuk om te doen. Je kunt losse krimpfolie bestellen maar een setje zoals deze Unicorn krimpfolie knutselset van 13,99 euro of  deze Blopens (blaaspennen heel leuk!) knutselset met sjablonen en papier van 25 euro. Wat mij ook heel leuk lijkt is deze Science for you Snoepjesfabriek. Dan kan je zelf in een ‘laboratorium’ verschillende snoepjes maken en proeven. Dit kost 20 euro. Je kunt ook een pakket kopen en zelf lippenstift maken (30 euro) of gewoon een nagel sticker en tattoo glitterset kopen van 9 euro en zelf nagelstudiootje spelen.

Poppen & Barbies
Yuki heeft héél veel met poppen gespeeld maar ik heb het idee dat haar interesse zich een beetje begint te verleggen naar meer Barbie achtige poppen. De Nanana poppen zijn dikke favoriet en ik snap meteen waarom. De zijn een stuk duurder dan de Enchantimals maar ook wel echt heel erg cool. Ze hebben allemaal prachtig lang haar en de één is nog knapper dan de ander. Sommige poppen kan je in een groot pakket kopen met een rugzak of koptelefoon erbij. Heel vet. Maar ook de Barbie unicorn is echt een fantastisch ding. Ik weet zeker dat elk meisje van 4 hier niet normaal blij van wordt. Deze prachtige unicorn met lichtgevende hoorn (en geluidje) kost 31 euro. Barbies hoeven trouwens niet altijd super duur te zijn, je hebt al een coole Barbie (met panterprint jurkje) voor 10 euro. Ik vond deze op Bol.com heel leuk! Wist je trouwens dat er nu ook Curvy Barbies bestaan? Dat vind ik echt heel goed en ga Yuki zeker zo’n Barbie geven.

Verkleedkleding
De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar

Ik heb net de hele verkleedkist eens uitgemest en alle kapotte, te kleine of vieze verkleedkleding weggedaan. Sommige spullen keken ze echt nooit meer naar om en nu was de tijd aangebroken even schoon schip te maken. Maar met Sinterklaas ging ik op zoek naar een Spiderman pak voor Ravi en een echte, mooie, prinsessenjurk voor Yuki. Ik heb 300 webshops afgestruind maar vond alles mwah, te duur, slechte kwaliteit, slechte webshop etc. Tot is Souza for Kids ontdekte via mijn bff Lizet Greve. Angeliek begon Souza omdat ze met verkleedkleding de fantasie van kinderen wilde prikkelen om hen zo te stimuleren hun creativiteit te ontwikkelen. Het begon heel klein, met een ‘verpleegsters-setje’ voor in de verkleedkist op school. Later volgden er allerlei variaties op dit outfitje, en dat bleef niet onopgemerkt! Binnen no time stroomden de aanvragen binnen bij Angeliek en moest ze een atelier inschakelen om het vele werk gedaan te krijgen. In twintig jaar tijd is Souza uitgegroeid tot hét merk voor kinderverkleedkleding en nog altijd is liefde voor fantasie de rode draad door alle collecties en dat zie je direct. Zelden heb ik zúlke mooie jurken, gewaden, capes en accessoires bij elkaar gezien. Echt ongelooflijk.
De leukste Kerst cadeaus voor kids van 0 tot 4 jaar
Elk jaar brengen ze een uitgebreide collectie accessoires uit: diademen, sieraden (voor meisjes én jongens), prinsessenschoenen, kronen, hoeden, tassen, toverstafjes en interieuritems voor de kinderkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben ‘t. Maar bij alles wat ze maken, letten ze goed op veiligheid en gemak. Ze letten erop dat kinderen hun kleding makkelijk zelf aan en uit kunnen trekken, zonder dat het kapot gaat. Ook zijn alle stoffen goed wasbaar en zelfs de accessoires zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook tegen een stootje. En de make-up – zélfs de nagellak – is op 100% waterbasis. Niet alleen omdat ik alles zo prachtig vind van Souza ben ik zo’n fan maar ook omdat ik het gewoon zo’n geweldig verhaal vind. Een leuke enthousiaste moeder begint uit liefde voor haar kind een leuke outfit zelf te maken en 20 jaar later zijn haar creaties in 40 (!!!) landen te koop. Dat is toch waanzinnig!? Klik hier voor de link naar de Souza website.

Zoek je leuke cadeaus van rond de 10 euro? Check dan het artikel met de leukste schoencadeaus van rond de 10 euro voor kids van 0 tot 4 jaar.