Juffrouw van Zanten West

Rotterdam West is helemaal upcoming. Waar je hier eerst niet zoveel te zoeken had, openen de leuke zaakjes één voor één haar deuren. Zo ook Juffrouw van Zanten West. Eerder schreven we al een blog over Juffrouw van Zanten in Kralingen, een heerlijke zaak waar je super chill met je kids kan ontbijten of lunchen. Echt een goede tip als je met kids in Rotterdam bent. Maar niet zo lang geleden ontvingen wij bericht over de nieuwe avondkaart vol ‘nostalgisch comfortfood’ in de vestiging in West en uiteraard konden we natuurlijk niet wachten om dit uit te testen!
Juffrouw van Zanten West

Uiteten met de kids? Dat kan bij Juffrouw van Zanten West
Juffrouw van Zanten West

Een koude, winterse zaterdagavond leek ons het perfecte moment voor een datenight bij deze hotspot. Het entree voelt meteen warm en gezellig en dit komt niet alleen door de kerstversiering maar des te meer door de cozy inrichting. Ook in deze vestiging merk dat je dat het restaurant gefocust is op publiek met kinderen. Zo is er een speelhoek en liggen er op verschillende tafels spelletjes voor jong en oud. Ook lopen er overal kiddo’s vrij rond waar de bediening ook lief aandacht voor heeft. Romantisch en perfect voor een datenight? Niet helemaal. Maar gezellig en sfeervol? Zeker!

Op het menu bij Juffrouw van Zanten West
Juffrouw van Zanten West

Ter ere van de nieuwe avondkaart proeven we vanavond ongeveer alles. Ja echt, alles. Wat een verwennerij! Op de kaart vind je verschillende sides en bites die het goed doen als voorgerecht, waaronder een borrel proeverij. Op tafel komt een plateau met o.a. een pompoensoepje, bruschetta met tomaat, avocado en pesto en de risotto bitterbal. En die laatste was amazing.
Vervolgens gaan we door naar het hoofdgerecht. Ook hier zie je duidelijk terug waar ze bij Juffrouw van Zanten voor staan: ‘Onweerstaanbaar lekker, gezond en vol energie, dat is waar wij met onze producten naar streven’. Zo komt ons knusse tafeltje vol te staan met heerlijke gerechtjes vol seizoensgroenten, twee sappige sliders, een groene salade, goed gegaarde worteltjes, verse friet, aubergine met feta en tomaat en een seizoensstoof. Die laatste is alles wat je wilt op een winterse avond, helemaal in combinatie met een lekker rood wijntje.
Juffrouw van Zanten West
Wanneer je denkt dat je niet meer kan, verrassen ze ons nog met een dessert platter. Sowieso kun je de hele dag bij Juffrouw van Zanten genieten van de lekkerste zoetigheden. Denk aan brownies, blondies, cakepops, pancakes… moet ik nog doorgaan?

Met de bovenste knoop van m’n broek open verlaten we Juffrouw van Zanten voldaan. Ga hier zeker heen voor een chille get together met vrienden, familie en je kids. Ontbijt, brunch, borrel: alles kan hier! En ook niet geheel onbelangrijk: de wijn is goed! Leuk detail; ze hebben ook een speelgoedwebshop, hoe leuk! Check ‘m hier.
Juffrouw van Zanten West