Juffrouw van Zanten

Oké dit is dus echt de vetste kinder hotspot van heel Rotterdam! Op Valentijnsdag dit jaar opende juffrouw van Zanten in Kralingen en sindsdien is het een razend succes. Op het eerste gezicht lijkt dit een zaak waar alleen mensen met kids terecht kunnen maar niets in minder waar. Blijf lezen voor alle ins and outs over deze hippe plek.

3 verdiepingen genieten bij Juffrouw van Zanten

Om even te beginnen, de zaak is onderverdeeld in 3 ruimtes. Wanneer je binnenloopt kan je plaatsnemen aan de kleine tafeltjes dichtbij de bar zodat je uitkijkt op het terras. Niet de meest handige plek als je met kids bent, maar ideaal als je even wakker wil worden met een koffietje of haast hebt. Ben je wel met kids en wil je ze echt kunnen laten spelen? Dan zou je ze naar de speeltuin moeten sturen. Maar niet hier. Bij Juffrouw van Zanten is de beneden verdieping 100% kidsproof. Hier kunnen ze spelen, tekenen, boekjes lezen en nog veel meer. Ideaal. Kom je langs om te werken of studeren? Neem dan lekker plaats op de bovenverdieping, daar is het net iets ruimer en stukken rustiger.
Juffrouw van Zanten

Bakken met speelgoed en knutselen aan tafel, het kan allemaal bij Juffrouw van Zanten

Alles bij Juffrouw van Zanten is duurzaam. Het eten, het interieur en zelfs het speelgoed. Er zijn rekken met bakken waar speelgoed in zit voor kids. Alle bakken zijn genummerd met daarop de leeftijd voor welke kinderen dit speelgoed leuk is.Deze bakken kan je ook meenemen naar je tafel en zetten op de speciaal hiervoor gemaakte gaten in de tafel. Wanneer het eten op tafel komt maak je de klep boven de bak dicht en kan je ongestoord eten. Hoe slim is dit systeem?
Juffrouw van Zanten

En de lunch? Die is zoals de rest. Steengoed.

Maar het wordt nog beter… Het eten hier is namelijk ook nog eens verrukkelijk! Hoewel er zeker aan kinderen is gedacht (denk aan mooie en gezonde kids plateaus, wat kleinere porties etc) zijn er ook prachtige gerechten voor volwassenen. Bestel zeker Susie’s favorite als je van een gepocheerd ei’tje houdt. De verse sappen hier zijn heerlijk en de zelfgemaakte cake is eveneens te lekker. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch en zelfs voor diner (keuken open tot half 8).

Ik ben verkocht! Meer weten? Check dan even de Facebook pagina van Juffrouw van Zanten.