House of Natur

Ik weet het, House of Nature klinkt misschien een beetje geitenwollensokken achtig maar niet meteen wegklikken. Echt niet! Want het is niet wat het lijkt. Maar toch ook wel. Luister nou maar gewoon wat ik te vertellen heb. Via via ontmoette ik Anna Liss (knap, cool, super skinny, super healthy maar toch ook mega gezellig) en ik vond haar direct leuk. Moet heel erg lachen om haar super gezonde manier van leven (oké mega ver van mijn bed show) maar sommige dingen zijn toch leuk en inspirerend om af en toe eens te proberen. Anna is naast moeder, fit girl en editor ook ambassadrice van House of Nature dus daar moesten we natuurlijk gaan ontbijten.
House of Natur

Kickstart je dag bij House of Natur

Ik wou dat ik een House of Natur bij mij om de hoek had zitten dan zou ik hier elke dag een theetje en sapje scoren. Wie mij volgt weet dat ik al 3 weken (hoe dan) griep heb en mij dus extreem belabberd voel. Ik was echt toe aan een shot van allerlei gezonds, reinigends en ontstekingsremmends. Wat ik echt fab vind bij House of Natur is dat ze zulke chille en super gezonde theetjes hebben, niet normaal. Geen smakeloze gemberstronken in kokend water, nee hier gebruiken ze een shot puur gembersap. Zo krijg je dus veel meer binnen dan bij een paar van die schijfjes gember. Ik had een gember lemongrass en een kurkuma thee en ik voelde me bijna een soort van herboren. Ik kon er weer even tegenaan.
House of Natur

House of natur is vegan en 100% crap free

Natur bezit 3650 hectare land waarop ze hun eigen groente en fruit verbouwen. Alleen de beste groente- en fruitstukken worden geselecteerd voor de juices en hun cold pressed juices bestaan dus alleen uit groente en fruit. Ze voegen hier echt niets aan toe. Geen suiker, geen e-nummers, geen conserveringsmiddelen of andere troep. Alleen groente en fruit. Kijk, dat vind ik nou lekker duidelijk. Zo vaak denk ik mega gezond te doen maar als ik het etiket dan goed lees zie ik dat er stiekem allemaal crap aan toegevoegd is. Not ok.

Acai bowls, smoothies, juices, theetjes en cake

House of Natur in de 9 straatjes heeft een super uitgebreid menu en ik zou hier elke dag wel willen ontbijten, lunchen of gewoon even snacken. Ze hebben acai bowls, pink pitaya bowls, havermout papjes, mega lekkere juices en shakes (de Orgasm is echt een aanrader) en alles is dus gezond en zonder toegevoegde troep. En het is allemaal nog lekker ook! Oké je kan het natuurlijk heel bont maken en voor de 50  shades of green gaan en nee, natuurlijk is die niet lekker, want daar zit alleen maar groente in. Het smaakt een beetje naar compost, maar je voelt je na het drinken wél meteen helemaal healthy. Nog een voordeel; je portie groente heb je dan dus al binnen dus dan hoef je je ‘s avonds niet schuldig te voelen als je een pizzaatje eet op de bank. Winning!
House of Natur

Over ‘s avonds op de bank eten gesproken, ik had twee soepjes van de House of Natur meegenomen om te testen en Yuki heeft zo zitten smullen van de vegan erwtensoep! Dus ook een verantwoord maaltje voor de kids kan je hier scoren. House of Natur vind je op de hoek van de Prinsengracht 455 vlakbij Pluk.

Tijd over? Ga dan even shoppen in de 9 straatjes.
Meer weten over House of Natur of een detox sapjes pakket bestellen? Klik dan hier.