TEDS Haarlem

Wat zeg je ervan als een super lekkere brunch spot haar vleugels uitspreid? Een appetijtelijk avontuur dat in Amsterdam begon, doordenderde naar Utrecht en vervolgens ook nog eens settelde in Den Haag. Maar bij deze drie musketiers bleef het niet. Want als je toko als een tiet gaat, dan trap je niet op de rem. Nee, dan geef je gas bij met TEDS Haarlem als antwoord. Sorry not sorry als je na dit artikel mega cravings hebt gekregen. Just sayin’!
TEDS haarlem

TEDS Haarlem, allemansvriend in Haarlem

Waar je normaal gesproken waarschijnlijk de gele limousine op Haarlem CS uitstapt, en linea recta richting het charmante centrum loopt, is het zeker een aanrader eens de andere kant op te banjeren. TEDS Haarlem zit namelijk aan ‘t Spaarne. Lekker aan het water. Aan het water waar je even kan onthaasten van de stadse drukte.

Wil je je dag met een BIG bang aftrappen? TEDS weet raad. Man man, wat is het hier goed vertoeven. En dat komt zeker niet alleen door het lekkere eten. Het is ook de ambiance en het personeel. Er hangt een fijn easygoing sfeer. Her en der een mierzoete touch door felgekleurde muren, kleedjes en wat gezellige prullaria dat gerust als knappe kitch mag worden gelabeld. Een kleurrijke, uitgesproken ambiance vol warmte en vriendelijkheid. Geen personeel dat je om de haverklap vraagt of alles naar wens is, gewoon precies goed.
TEDS haarlem

TEDS Haarlem, gaat. dat. proeven

Terug naar het eten. All day brunch is het concept. Dus van 9:00 – 16:00 kan je alles van de kaart kiezen. Nou, dan heb je van velen de aandacht te pakken. Bij je eerste blik op de menukaart ga je het lastig krijgen. In positieve zin. Het staat namelijk bomvol lekkers. Lekkers voor de zoetekauw en de hartige happert. Voor de gezonde little appetite tot een onverzadigbare hangover. Wat het ook wordt, TEDS wil dat je gegarandeerd bent van iets – wij citeren – ‘finger lickin’ goods.’ Je ontbijt, brunch, lunch moet een feestje zijn. En dat wordt het sowieso. Denk aan eggs benedict, TEDS all in chuncky Caesar salad, TEDS club met wafelfrietjes on the side, fruity french toast, monster croque (3 lagen dik!) en…banana pancakes 2.0 – jawel hoor marshmallows, Nutella drizzelz, de hele shabang. Je ziet het, je kan het zo guilty pleasure proof of gezond maken als je zelf wil. Voor een ieder wat wils. Trouwens, als je echt all the way wil gaan, ga dan voor de champagne, Bloody Mary of Mimosa Brunch. Of zoals ze het zelf omschrijven: ‘Baby doll, you need some rock & roll.’ Heb me laten vertellen dat het flink uitpakken geblazen is met de brunch. Gewoon omdat het kan of ideaal als je iets te vieren hebt.
TEDS haarlem

Had ik al laten doorschemeren dat je niet verder hoeft te hotspot hunten in Haarlem? Dit is er namelijk één om te onthouden. Die een plek op je Food Bucket List met verve verdiend. Eet smakelijk bij TEDS Haarlem! Benieuwd naar onze andere favorieten in Haarlem? Klik hier. Mocht TEDS vol zitten, loop dan door naar ByLima, dat is ook één van mijn grootste favorieten.