Goldy

Dames en heren opgelet! De oplettende kijker heeft het misschien al gezien maar de Overtoom is een hotspot rijker. Goldy wordt de nieuwe place to be als het gaat om burgers, bier en gezellige borrels. Lees je mee?
Goldy

Goldy op de Overtoom

Hier serveren ze alleen ijskoud Two Chefs bier met burgers, sides en craft fries. En dat elke avond tot 03:00 uur. Ja daar komt de fantastische aap uit de mouw. Ik herhaal ze serveren bier, burgers en friet élke dag tot 03:00 uur. Hoe vaak ik wel niet huilend bij de Mc Donald’s in de Leidse voor de deur heb gestaan of bij de bakker in de straat die niet open wilde doen. Dat is nu allemaal verleden tijd want hoe zat je ook bent, tot 03:00uur kan je even lekker een burgertje klappen op de Overtoom.
Goldy

Burgers, friet, bier en een knettergroot en zonnig terras

Nog een pluspunt is dat ze een super groot terras hebben dus in de zomer wordt het ook knallen.

Miami meets Amsterdam

Het thema van het interieur en het menu is Miami vs Amsterdam en ze zitten op de Overtoom 411 vlak aan het Vondelpark en stiekem zijn ze dus al open!
Goldy

Borreltje geven?

Goldy leent zich perfect voor borrels en om dit te stimuleren hebben ze een soort ‘ borrelstaffel’ voor alle borrelhapjes en Heineken pils dus hoe meer je drinkt en eet hoe goedkoper je feestje wordt. Mooi toch?

Als je toch op de Overtoom bent, check dan ook even Pita 3.0 de vegan döner kebab zaak. En wist je trouwens dat de aller eerste Vegan Junk Food Bar vlak achter de Overtoom zit? Meer info over Goldy klik hier.