Vegan Junk Food Bar

De eerste Vegan Junk Food Bar van Nederland opent eind April zijn deuren op een nog geheime plek ergens in Amsterdam… Maar ik weet al alle ins en outs. Het meeste mag ik verklappen, alleen de locatie moet ik nog even geheim houden.

De missie van de Vegan Junk Food Bar

De gast achter dit briljante idee heeft al een mega chill café, wat al jaren heel goed loopt en waar killer burgers worden geserveerd, maar hij miste toch iets. Aangezien hij zelf vegan is had hij een droom.

Een 100% plantaardige snackbar

Zijn droom is om mensen te laten proeven hoe lekker en gezond Vegan snacken kan zijn met 100% plantaardige snacks. De Vegan Junk Food Bar moet toegankelijk zijn voor iedereen. Meat lovers komen hier aan hun trekken en de echte die hard vegans worden hier ook helemaal wild. Vanaf eind April kan heel Amsterdam hier dus komen eten, afhalen of hun snacks laten bezorgen.

Een vegan patatje met scoren bij de Vegan Junk Food Bar?

De Vegan Junk Food Bar wordt een relaxte, chille snackbar waar je 100% plantaardig kunt snacken. Gezond, gezellig en goed voor mens dier en milieu. Dat vegan allang niet meer stoffig is bewijzen chicks als Lisa Goes Vegan en The Green Happiness, maar mocht je nog niet overtuigd zijn dan is deze Junkfood bar zeker het proberen waard.

Voor meer info, hou MyTravelBoektje in de gaten. Check hier mijn favoriete vegan hotspots.
Oh en wisten jullie dat er in West binnenkort een vegan pizzaria wordt geopend? Lees hier alles over Mastino V, de gloednieuwe, glutenvrije en vegan pizzaria.

Fotocredits: Annemarie Dekker.