De mooiste ijsjes voor Instagram

Ik heb dit jaar weer de meest fantastische ijsjes ontdekt. Van mega unicorn kunstwerken tot super healthy waterijsjes met vers fruit. Misschien heb je tijdens de winter maanden niet zoveel zin in ijs (hoezo niet?) maar onthou deze dan vast goed voor komende zomer, want mocht je ze nog niet allemaal gegeten hebben…

De mooiste ijsjes voor Instagram

De mooiste ijsjes voor Instagram

Taiyaki New York

Taiyaki is van een aantal eerste generatie Aziaten in New York die een stukje van hun cultuur naar deze stad wilden brengen. Taiyaki, letterlijk vertaald uit het Japans, is gefrituurde vis. Tai (zeebaars) en Yaki (gefrituurd) staan dus letterlijk voor de gave hoorntjes in de vorm van een vis die deze zaak zo populair en Instagram waardig maakt. Het deeg voor deze wafel is volgens een speciaal recept en zorgt ervoor dat ‘ie chewy van binnen is en knapperig van buiten. En wat betreft de inhoud? Just awesome!
De mooiste ijsjes voor Instagram

Milk Train Café Londen

Toen ik in Londen was moést ik gewoon langs Milk Train. Hier pimpen ze hun softijs niet alleen met spikkels maar ook met suikerspin. Mega mega lekker én heel Instagram waardig.
De mooiste ijsjes voor Instagram

Bakers Dough

De eerste cookie dough bar van Nederland en al voor de opening razend populair. Ik hoop dat ze snel een filiaal in Amsterdam openen dan hoef ik niet zelf steeds cake beslag te maken, maar voor nu dus allemaal nog naar Rotterdam!
De mooiste ijsjes voor Instagram

Jamin

Toen ik zwanger was, was ik bijna wekelijks te vinden in de Jamin. Ik vond het echt genânt worden toen de jongen bij de kassa mij begon te herkennen en bij het wegen zei ‘zakje maar open laten?’. Maar wat ik nu heb ontdekt is dat Jamin ook echte unicorn ijsjes verkoopt, zo vet!
instagram wardige ijsjes

Ijsmanschap

In Amsterdam West zit Ijsmanschap. Deze zaak is alleen tijdens de zomer maanden geopend en hier haal je de lekkerste huisgemaakte ijsjes in de meest bijzondere versies en combinaties. Champagne met framboos, aardbei met banaan en ice coffee. Check hier alle info over Ijsmanschap.

Zelf ijsjes maken? Probeer deze limoncello ijsjes die zijn echt een hit bij elke bbq!
Op vakantie naar Sicilië? Hier in Taormina haal je het aller aller aller lekkerste ijs!