Day Foodbar opent in Amsterdam

Van mijn favo Sing Sing naar The House Bar naar Day Foodbar. Meestal is dit geen goed teken maar we geven het een kans. Day foodbar is namelijk geen onbekende. In Amstelveen rocken ze al jaren de stad en het interieur en de pizza’s zijn echt amazing.

Day Foodbar opent in Amsterdam

In Amstelveen dus al een hotspot, in Amsterdam straks hopelijk ook. Na een grote verbouwing zijn ze net open en het ziet er te gek uit. Wat je kan verwachten? Dat lees je hier.
Day Foodbar opent in Amsterdam

All day pizza en pasta bij Day Foodbar

De naam zegt het al Day is all day geopend voor alles wat je maar wil. Koffie, ontbijt, lunch, borrel, een snackje of voor diner. ‘S middags serveren ze broodjes vitello en serrano met truffelmayo en pecorino maar ze hebben ook salades, pizza’s en goede pasta’s. Oh en de Iberico burger met aioli schijnt mega te zijn. Maar er is meer…

Table bbq’en bij Day

Geen zin in pizza, pasta of een burger? Day Foodbar heeft vanaf 2 personen de mogelijkheid om zelf te bbqen aan tafel. Heel leuk! Zin in wat zoets bij de koffie of na je lunch? Check dit toetje. No more words needed.
Day Foodbar opent in Amsterdam

Day Foodbar serveert Italiaanse, Spaanse en Franse gerechten

Het menu van Day bestaat uit het beste van de Mediterranee en daar kan iedereen alleen maar blij van worden. Het nieuwe pand aan de Cornelis Krusemanstraat 15 heeft een gigantisch terras met ruim 150 zitplaatsen dus zodra de zon gaat schijnen kunnen we onze lol op! Dikke kans dat dit de parel van Zuid gaat worden.
Day Foodbar opent in Amsterdam
Meer info en photocredits check hier hun Facebook pagina.
Lunchen in Zuid? Mijn favo Dignita en Lavinia zijn ook altijd goede opties.